keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Lilameikki.

Teen aina silloin tällöin normaalista arkimeikistäni (ruskea-vaalea) poikkeavia repäisyjä ja kokeilen rohkeasti eri sävyjä. Lila on yksi lemppareistani, tosin värin kanssa saa olla varovainen ettei silmät ala näyttää itkuisilta tai muuten sairailta. Tässä lilameikkini jonka tein konserttiin menoa varten:

Värien järjestys on aina meikeissäni sama, olivatpa sävyt mitkä tahansa. Eli sisänurkassa vaaleaa, ulkonurkassa tummaa. Joskus voisi tietysti irrotella ihan kunnolla ja sutia sisänurkkaankin jotain suht tummaa! Kuvan meikki on tehty kokonaan Manly-paletin liloilla sävyillä.

3 kommenttia:

 1. Lilakin näyttää sopivan sulle hyvin! ja kauniit kulmat :)

  Arvaa vaan unohdinko sen avonin eilen... koitan tänään ehtiä (ja muistaa) ;)

  VastaaPoista
 2. Tuli vain mieleen, että haluatko ihan välttämättä korostaa silmiesi pyöreyttä, kun häivytät tummemman luomivärin tuolla tavalla? Vai ootko koskaan kokeillu häivyttää vähän viistommin, jolloin silmän pyöreys ei niin korostuisi? :)

  Hyvän värinen lila!

  VastaaPoista
 3. Heini: Kiitos Heini :) Nou hätä, ehtii vielä hyvin!

  Eva Mayhem: Mulla on isot pyöreät silmät ja olen meikannut tällä tavalla aina. Miksi meikkaisin viistoon, koska se ei sovi silmieni malliin. Ja enkä ole koskaan ajatellut, että pyöreä silmieni muoto olisi asia jota ei tulisi korostaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)