tiistai 23. marraskuuta 2010

Jauheluomivärit.

Astuin eräänä päivänä itselleni entuudestaan täysin tuntemattomalle alueelle luomivärien maailmassa ja ostin Seppälästä muutaman jauheluomivärin. Syy miksi haksahdin ostamaan moisia, oli luomivärien kauniit sävyt ja niiden erittäin edulinen hinta.

Mukaani siis tarttui Collection 2000 Dazzle Me-luomarit (ylh.) ja beauty uk:n luomarit (alh.) Hintaahan näillä kavereilla oli vain 1,95 € kpl joten siksi tälläinen lievämuotoinen hamstraus oli paikallaan.Collection 2000 Dazzle Me-luomareista ensimmäinen näyttää tältä. Sävy on Inky 18 ja halusin tämän, koska tällä saa todnäk näyttävän smoky-meikin. Toinen saman sarjan luomari on vihertävän kullertava sävy Lustrous 14 joka oli pakko ostaa, koska olen jo kauan etsinyt täydellistä kultaista luomaria. Noh, tämä se ei ehkä ole, koska sävyssä on liikaa vihreää ollakseen kunnon kultaa, mutta uskoisin tällä saavan tehtyä oikein hyvän bilemeikin.Jostain syystä halusin myös tämän pronssista oranssia hohkaavan Paradise 21-sävyn. Olen aina tykännyt oranssista joten siksi tämä kaiketi vei sydämeni.


Ensimmäinen beauty uk:n luomareista on sävy 4, valkoinen kimallesävy jossa on vaaleanvihreää ja sinistä kimalletta. Tätä sävyä on mahdoton kuvailla sanoin (kuten varmaan saatatte huomata ontuvasta kuvailustani). Sanoisin tätä sävyä Revontuli-sävyksi, koska olen joskus omistanut luomivärin joka oli hyvin lähellä tätä sävyä ja sävyn nimi oli Revontulet.


Toinen beauty uk:n sävy on nro 17 ja purkissa näyttää huomattavasti harmaammalta kuin iholla. Kyseessä on hopeinen hippasävy jolla ajattelin tehdä nätin joulumeikin :)

Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan näitä käytännössä, mutta ainakin swatchatessa pigmentit tuntuivat yllättävän hyviltä ollakseen kuitenkin vain tälläisiä parin euron luomareita. Laitan kuvia sitä mukaa kun olen tehnyt meikkejä näillä.

Onko jollain muulla kokemuksia jauheluomareista? Mielipiteitä niistä? :)

2 kommenttia:

  1. Most of my lid-stuff is powders :).
    When using these, start with the eyes and leave the foundation for last. You might also want to try moist application (wet brush) and most definitely get an eyeshadow primer too.
    I am actually getting tired of my powdered pigments and have started to press them into palettes. It improves the usability. Otherwise I spend most of my time screwing the lids of the jars off and on again. :P

    VastaaPoista
  2. LiisK: Thank you for the tips! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)