tiistai 2. marraskuuta 2010

Avonin kampanja 15.

Kampanjan 15 tilauksen mukana tuli seuraavaa:

Vuonna 2008 lanseerattu BondGirl007-tuoksu sai nyt pikkusisaren BondGirl007 Forever. Itse en pidä alkuperäisestä BondGirlistä yhtään, mutta tässä uudessa versiossa on kiva ja melko jännä tuoksua ja tykästyin tähän heti. Avon kuvailee tuoksu näin: "Seksikäs jatko-osa joka ikuistaa Bond-tyttöjen karsiman." Tuoksussa on sitrushedelmiä, jasmiinia, mustapippuria ja savuisia metsiä.


Ikisuosikkini Planet Spa toi Afrikan Sheavoi-sarjaan aivan mielettömän ylellisen vartalovoin joka on hauskassa purkissa :) Afrikan Sheavoi on niitä tuoksuja jotka jakaa ihmiset tasan kahteen leiriin, siitä joko tykkää tosi paljon tai sitten sitä vihaa. Noh, itse kuulun niihin tuoksusta tykkääviin, koska pidän todella paljon vaniljan ja toffeen tuoksusta ja tässä tuotteessa tuoksuu kumpikin melko vahvasti. 

Nailwear Pro-sarjaan tuli kaksi uutta kultaisen kimaltavaa metallilakkaa, vasemman puoleinen Golden Twilight ja oikean puoleinen Golden Wine. Täydellisiä pikkujoululakkoja!

Golden Twilight on herkullinen tummanruskea joka siftaa kultaan.


Golden Wine on aivan mieletön viininpunainen jossa kultahiput korostavat punaisuutta todella kauniisti.

Kampanjassa 16 vasta myyntiin tulevat huulipuna-uutuudet esittelen kuitenkin jo nyt. Tilasin 5 eri sävyä uudesta Ultra Color Rich 24K Rose-punista. Vasemmalta oikealle sävyt: Golden Pink, Luxurious Blush (oma suokkarini!), Rose Luster, Exclusive Pink ja Rose Gold. Punissa on todella paljon kultaisia hippuja ja ne näyttävät huulissa aivan älyttömän kauniilta.


Tämä uutuus oli myös pakko tilata. Kaikki blogini lukijat tietää, että käyn ainaista taistelua tynkäripsieni kanssa ja jos markkinoilla on saatavilla jokin ihmeaine ripsille, ostan sen heti. Avon toi myyntiin Jillian Dempseyn (Patrickin vaimo) suunnitteleman ripsien tuuheuttajan. Harja on vänkästi muotoiltu ja itse aine on läpinäkyvää geeliä. Tätä laitetaan ripsiin ennen ripsaria ja ripsarin kanssa saadaan aikaan "tekoripsiefekti". 

Ignooratkaa ikäihmisen ryppyiset silmäluomet ja muutkin uurteet ja keskittykää tässä kuvassa ripsiin :) Taivutuksen jälkeen sivelin geeliä ripsiin ja avot, ripset jämähtivät tähän asentoon. Ripsari oli helppo levittää ja tynkäripseni näyttivät aavistuksen pidemmiltä :) Loistotuote!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)