perjantai 15. lokakuuta 2010

Saksan tuliaiset osa 4.

Ja vimppa osa tuliaiskavalkadista tulee tässä:

Eihän se ole reissu eikä mikään jos mä en osta paria (kolmea, neljää....sataa) uutta kynsilakkaa! Nyt oikeasti ostin "vain" nämä kolme. Itselleni suht tuntematon merkki Essence tarjosi valikoimassaan erittäin edullisia, nopeasti kuivuvia lakkoja. Ostin ihanan vasemmalla olevan korallipunaisen, keskellä olevan muta-lakan (ensimmäinen mutalakkani ever!) ja oikealla olevan glitter-sinisen joka oikeasti on melko turkoosi. Hintaa näillä oli 1,25 € kpl ja erittäin hyviä ovat! Aivan mieletön pigmentti, yksi kerros riitti peittämään täydellisesti!

Saman sarjan luomivärinappi lähti testiin. Nappasin sävyksi vaalean (tuttu ja turvallinen) jossa on kimalletta mukana. Tässä ei pigmentti ihan vakuuta, mutta toisen luomivärin päällä menee ja antaa kimalletta kyllä kivasti! Hinta 1,20 €.

Ylempi huulikiilto on ihan ruokamarkettikamaa, merkki on Uma. Hinta oli 1,95 € ja tykkään kyllä koostumuksesta ja pigmentistä, tosi hyvä arki-huulikiilto. Alla dm:stä ostettu Espritin huulikiilto. Pitää sanoa tähän väliin, että en ollut lainkaan tietoinen siitä, että Esprit valmistaa myös kosmetiikkaa! Hinta oli edullinen tässä(kin), 3,45 € ja laatu on aivan erinomainen! Kiilto pysyy hyvin huulissa ja koostumus ei ole tahmeaa.

Suurena laventelin ystävänä piti saada tämä ihana englantilaista laventelia sisältävä käsivoide. Hinta 2,45 €

Myönnän olevani juntti ja käyttäväni näitä ns. halpistuoksuja joihin lukeutuu monien näyttelijöiden ja mallien omat nimikkotuoksut. Kaipa tämä Playboynkin tuoksu kuuluu siihen samaan kategoriaan. Noh eniveis, käytän tuoksua jos se miellyttää mun nenua, en siksi, että se olisi maksanut maltaita ja olisi jonkun hullun hienon merkin valmistama. Tämä Playboyn Play It Sexy-tuoksu miellyttää mun nenua joka pitää makeista ja jännistä tuoksuista. Hinta ei tässäkään päätä huimannut, 50 ml:n pullo maksoi 12 €

8 x 4 -merkkinen deo tuoksuu syntisen hyvälle ja on ohne Alkohol. Hinta 0,85 senttiä.

Balean perusdeo, myös ohne Alkohol. Hinta 0,30 senttiä.

6 kommenttia:

 1. Mun kaikki lempituoksut on pissistuoksuja, et ole yksin. Hyllyssä on JLo:ta, Gwen Stefania, Britney Spearsia ja totta kai kaikki Escadan ihkuteinit kesätuoksut viimeisen... seitsemän vuoden ajalta. :D

  Essencen lakoista olen kuullut, mutta niitä ei täältä saa. Täytyy katsoa jostain Ruotsista tai Puolasta, minne seuraavat matkat suuntautuvat.

  Törkeän halpoja ostoksia teit, ihan bargain!

  VastaaPoista
 2. Sonia: Ihanaa kuulla, että on joku muukin aikuinen ihminen joka tykkää näistä ns. halpistuoksuista! :) Kiitos! Mulla on itsellä Britney Spearsin Fantasy, Kylie Minoquen Showtime, Celine Dionin Believe ja nyt sitten toi Playboyn tuoksu. Ja ne kaikki tuoksuvat HYVÄLLE! :D Oih, Escada <3 Joskus kauan sitten mulla oli Ibiza Hippietä, mutta se on loppunut ajat sitten.

  Suosittelen kyllä lämmöllä noita Essencen lakkoja. Yksi kerros riitti antamaan täyden peittävyyden, aivan loistavaa.

  VastaaPoista
 3. Se oli kuitenkin Playboypupu >:D.

  Minulla on tasan neljä tuoksua ja niistä kaksi on julkkistuoksuja :>. Minkäs teet kun tuoksuvat kivalle ja minulle, olen siis halpajulkkis muahhahhaa (joo olen väsynyt :D).

  Mitä ne kaikenmaailman nussinit sitten tarkoittavat :D?

  VastaaPoista
 4. Panda: Täällä on toinen halpajulkkis! :D Minkäs teet kun Britneyn, Jenniferin, Celinen ja Kylien hajuvedet vaan tuoksuu niin piruksen hyvälle :D

  Nuss on pähkinä, joten Nussini on varmaan pähkinäinen :D Tälleen vapaasti (ja erittäin huonolla saksan taidolla käännettynä) :D

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihanan edullisia ostoksia ja nuo kynsilakat on jotenkin tosi söpöjä :D

  VastaaPoista
 6. Hirmulisko: Eikö vaan olekin :) Kynsilakat ovat niin hyviä! Jos näitä saisi vaikka jostain nettikaupasta, tilaisin heti lisää! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)