torstai 14. lokakuuta 2010

Saksan tuliaiset osa 3.

Ja Saksasta ostettujen kosmetiikkojen kavalkadi jatkuu....:

Kulutimme aikaa dm:ssä varmaankin kaksi tuntia ja suurin osa kosmetiikkaostoksistani tulikin tehtyä juuri siellä. Tässä Balean Metsämarja-Jugurtti-vartalokuorinta. Tätä en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta tuoksu on aivan mieletön! Kuin nuuhkisi tosiaan jotain Kuningatar-tyyppistä juggea! Ja hinta: 0,95 senttiä.

Suihkugeelejä oli tottakai myös ostettava ja tässä niistä yksi, aivan ihanan eksoottisten kukkien tuoksuinen Balean YOUNG-sarjan (köh, kaipa tätä voi silti tälläinen ikäihminen käyttää...) suihkugeeli. Tämä oli jostain syystä kalliimpi kuin muut Balean tuotteet ja maksoi siis jopa ihan 1,15 €!

Käsisaippuaa oli myös saatava, aivan mieletön Mango-Papaija saippua. Olin fiksu tyttö ja ostin täyttöpussin joka oli vielä halvempi kuin itse saippuapumppupullo. Ja hinta: 0,95 senttiä.

Megaleka vartalovoidetta! Ureahan on kuivan ihon mannafactor ja tässä pullossa sitä on jopa 5 %. Äkkiseltään voisi ajatella ureaa sisältävän tuotteen tuoksuvan hyvinkin kyseenalaiselle, mutta eihän asia niin ole :) Tämäkin voide tuoksuu aivan ihanan raikkaalle ja puhtaalle. Tämä 500 ml:n jättipullo maksoi 2,75 €.

Kaikki karvojaan ajelevat tietävät mitä nämä naisten omat sheivausgeelit Suomessa maksaa. Noh, tämä ihana melonin tuoksuinen karvanajogeeli maksoi Saksanmaalla ihan kokonaiset 1,15 €. 

Tämän ihanan supersaksalaiselta kuulostavan suihkugeelin ostin eräästä ruokamarketista jossa poikkesimme. Ilta-aurinko tuoksuu aivan mielettömälle, appelsiinille, meripihkalle ja jollekin ihanalle kukalle. Kyllä kelpaa pestä ittensä tällä! Ja hinta 0,85 senttiä.


Ystäväni on tuonut mulle I Love...-tuotteita Englannista ja niitä näköjään sai myös Saksasta. Ostin kolmen tuotteen setin jossa on Mango-Papaijan tuoksuiset kolme tuotetta, vartalovoide, suihkugeeli ja huulikiilto.
Tämä setti ei ollut ihan halvimmasta päästä, 9,95 €.

9 kommenttia:

 1. Okei,hintoja katsellessa todella ymmärrän jos on mennyt hysterian puolelle shoppaillessa ;D

  Tänään muuten laitan postiin sen glitter-geelin!

  VastaaPoista
 2. Oioi, näistä postauksista tulee hinku lähteä Saksaan. Julmaa Nonnu, mä syytän täysin sua tästä :D
  Noita I Love...-tuotteita saa Seppälästäkin :) Tuoksuttelin nimittäin sitä mansikkajuttua tossa pari päivää sitten :)

  VastaaPoista
 3. I Love... Tuotteita saa nykyään suomestakin seppälästä.

  VastaaPoista
 4. Muistaakseni näin tätä I love...a Seppälässä mutta saatan toki erehtyä. Jos oikein muistan, niin siellä oli ainakin vartalovoita ja vartalokuorintaa, kahtena eri tuoksuna. : )

  VastaaPoista
 5. Läpi Lasien: Niinpä :D ihan lievä vauhtisokeus iski päälle siellä kosmeosastolla! Kiitos, tosi kiva päästä testaan sitä glitteriä :)

  Heedi: :D Saksaan vaan! Pirkkalasta ainakin pääsee Ruinairilla eli Ryanairillä tonne Bremeniin. Suosittelen tosi lämpimästi!

  Anonyymi: Okei, kiitos tiedosta! :)

  Veeu(=: Kiitos tiedosta :) En ole käynyt tosi pitkään aikaan Seppälässä joten on mennyt tällänen ihan ohi! Noh, tulipahan rehattua Saksasta asti sitten nuo :D

  VastaaPoista
 6. Luonnonkosmetiikka kanssa on Saksassa halpaa... Itse roudaisin sitä Suomeen asti.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Näin siellä mm. Laveran tuotteita, mutta mä en ollut perehtynyt yhtään siihen mitä ne täällä maksaa, joten en lähtenyt ostamaan niitä sieltä. Ne saattoivat olla hyvinkin paljon edullisempia kuin täällä. Muistaakseni Laveran kosteusvoiteet maksoivat siellä noin 10 euron hujakoilla.

  VastaaPoista
 8. Tästä voisimme päätellä, että sinulla on ollut mukana tosiaankin vain se passi ja hammasharja, kun olet lähtenyt. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)