keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Saksan tuliaiset osa 2.

No niin, nyt päästään varmasti monen lukijani lempiasiaan eli kosmetiikkoihin! Aloitetaan hiustenhoitotuotteista:

Ystäväni vei minut ostoksille dm-kauppaan. Hän oli käynyt sellaisessa kun oli aiemmin ollut reissussa Saksassa ja kehui liikkeen tuotteita. Sain ihan älyttömän vauhtisokeuden kaupassa :D Kaikki kosmetiikat oli niin halpoja, että meinasin seota! Ja mikä valinnanvaikeus! Halpaa kosmetiikkaa oli hyllyt täynnä ja matkalaukkuun sai ahtaa VAIN 15 kiloa tavaraa....Koitin valita viisaasti ja harkiten. Tässä mitä ensimmäisenä tarttui kärryyni, Balea-merkkiset (dm:n oma merkki) Aprikoosi-Maito-shampoo ja -hoitsikka. Nämä ovat kuiville hiuksille tarkoitetut tuotteet ja eivät sisällä lainkaan silikonia. Kokeilin näitä ensimmäisinä ostamistani kosmetiikoista ja täytyy sanoa, että ainoa mikä alkoi harmittaa oli se, etten ostanut näitä enempää! Aivan mielettömät tuotteet! Hiukset tuli superpehmeiksi, hoidetuiksi ja kiiltäviksi ja plussana vielä ihanan tuoksuisiksi! Ja nyt se hyvin oleellinen asia eli hinta. Nämä maksoi 0,55 senttiä kpl! Repikää siitä! :D

dm:stä löytyi myös tuttuja merkkejä kuten Nivea, Maybeline, Max Factor ja Garnier. Tässä tosin Garnierin shampoo jollaista en ole Suomessa nähnyt. Pitkille hiuksille tarkoitettu vaniljashampoo joka tuoksuu niin ihanalle, että tätä tekis mieli melkein maistaa! Tämäkin pärjäsi testissä erittäin hyvin, hiukset tuli pehmeiksi ja hoidetuiksi :) Ja hinta: 1,30 €.

Balealta löytyi vaikka mitä ihanuutta ja tässä Kookosmaito hiusnaamio. Naamio on ihanan paksua ja kermaista. Ja mikä kivointa, tätä ei tarvi pitää kuin 2 min päässä! Ja hinta: 0,95 senttiä.

Tätä kyseistä kaveria en ostanut dm:stä vaan sellaisesta kaupasta jossa oli vaatteita ja kosmetiikkaa sekä taloustavaraa. Ilmeisesti kyseessä oli jokin poistoerien myymälä, koska siellä oli hyviä merkkejä (Ed Hardy, D&G, Calvin Klein, DKNY, Tigi jne.) Mutta hinnat olivat aivan naurettavan alhaisia. Olin kuullut (eli lukenut) tästä James Brown Londonin sarjasta pelkkää hyvää ja päätin kokeilla sitä nyt kun vastaan tuli näin edullisesti. Kyseessä on siis kosteuttava hoitsikka ja kaikkihan näkee hinnan tuosta kuvasta, 3,49 €.

dm:stä ostin Clairolin Herbal Essencesin hiusnaamion joka on kuivien hiusten elvyttäjä. Ja näin todella asia on. Aivan mieletön naamio ja vaikutusaika on tässäkin vain 2 min. Ja hinta, 2,50 €.

4 kommenttia:

 1. Hei, eksyin sattumalta blogiisi. Olen lähdössä toukokuussa Saksaan. Kiitos tästä postauksesta - saattaa olla, että auto on "hieman" täynnä, kun palataan Suomeen :D

  VastaaPoista
 2. Tiina: :) saattaa olla! Päätettiin mun ystävättären kanssa Saksan reissun jälkeen, että seuraava reissu tehdään sitten autolla, niin saadaan sitten KUNNOLLA tuota kosmetiikkaa tuotua :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä Nonnu kosmetiikkaesittelyistä. Ostin Essencen kynsilakkoja, Balean shampoita, Espritin meikkejä, suihkugeelejä jne, mitä täällä kehuit. Loistavia ostoksia ihan järkyttävän halvalla! Jonkin verran hinnat olivat nousseet, etenkin hiusten hoitotuotteiden ja kuorintavoiteiden, mutta ei ne toki kalliita olleet, kun Suomen hintoja vertaa. Halpaa on edelleen ja vauhtisokeus iski. Auto täyttyikin mukavasti kosmetiikasta, vaatteista (käytiin Metzingenissä ;) ja viinistä :D Vielä kerran kiitos vinkeistä :)

  VastaaPoista
 4. Tiina: Hienoa! :) Kiva jos vinkeistä oli hyötyä! Saksa on upea maa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)