torstai 28. lokakuuta 2010

Loplop loppuneet.

Loppuun tulivat seuraavat tuotteet:

Avonin Planet Spa-sarjan Kuolleenmeren Mineraalit hiusnaamio. Tässä ei töki mikään muu kuin tuoksu, joka mielestäni muistuttaa huonoa partavettä. Koko Kuolleenmeren Mineraalit sarja tuoksuu hyvin maskuliiniselle eikä mielestäni hyvällä tavalla. Naamio teki hiuksista tosi pehmeät ja ihanan silkkiset, mutta tuoksu on sen verran voimakas, että se tuoksui seuraavaan pesukertaan asti hiuksissa. Tykkään tosi paljon Kuolleenmeren Mineraalit sarjan kasvonaamiosta, mutta siinä ei jotenkaan tuoksu häiritse koska se pestään iholta pois. Mutta tässä tuotteessa hius imaisee tuoksun turhan hanakasti sisäänsä ja vaikka tuote toimiikin hyvin, tuoksu pilaa koko systeemin. Toiset tykkää tästä tuoksusta, mutta mä kuulun niihin jotka ei siitä tykkää.

Megaleka Palmoliven Laventelin tuoksuista suihkusaippuaa. Tämä on all-time-suosikkini. 


Bottega Verden Passionhedelmä suihkusaippua oli niin makean tuoksuinen, että lopussa alkoi jo hieman ällöttää.

Avonin Planet Spa-sarjan Afrikan Sheavoi vartalonkuorinta. Tämä on käsittämätön tuote kahdesta syystä; itse kuorinta on ehdottomia suosikkejani, se on hyvin sokerinen ja kuorii tehokkaasti ihon sileäksi. MUTTA! Tuo pullo jossa kuorinta on on aivan järkyttävän kovaa muovia jota on tuskallista puristaa varsinkin märin kätösin suihkussa. Kuten kuvasta voitte huomata, tämä kyseinen pullo on saanut niin kovaa kättä! Yritin jopa loppuvaiheessa leikata saksilla halki tätä putelia, että saisin kaavittua hyvät kuorinnat ulos, mutta pullo ei nöyrtynyt edes kunnon Fiskarseilla. Pakon edessä tein niin lopulta, että laitoin tipan vettä pulloon ja sain sen avulla kuorinnat ulos. Sinne Avonin insinööreille terkkuja, että laittakaa nyt hyvänen aika tämä loistava tuote TUUBIIN!

Hoitosuihkenarkkina yksi hoitosuihke tuli taas loppuun, Fructiksen Double Care-suihke oli jotenkin kamalan nopeasti kuluvaa tavaraa! Tuskin ostan tätä toiste, meistä ei kyllä oikein tullut kavereita.

Tässä jälleen kerran tuote joka on halpa, mutta hyvin toimiva. Farmasin Aloe Vera-kynsilakan poistoaine. Pullo maksaa noin euron ja toimii erittäin hyvin. Plussaa kivasta ja raikkaasta tuoksusta. Mulla on tämän saman valmistajan Sitruunaversio nyt käytössä ja se on myös loistava.

2 kommenttia:

  1. itse pidän tuon avonin kuorintaputelin aina väärin puolin pystyssä. ei tarvi rutistella pulloa, helposti tulee ulos.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Minäkin säilytin sitä ylösalaisin ja aikansa se tulikin sieltä ihan hyvin ulos, mutta kun jäljellä oli enää vain hyvin vähän, sitä oli melkein mahdoton saada liikkumaan mihinkään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)