tiistai 26. lokakuuta 2010

Jobana-voiteet

Kaikki ketkä ovat seuranneet blogiani jo pidempään, tietävät että tykkään kohnia kosmetiikkaosastoilla jos sellainen vain kaupasta löytyy. Isäntä halusi käydä eräänä päivänä HongKongissa eli Honkkarissa ja menin mielelläni mukaan. Honkkari on yksi niitä halpahalleja joista voi tehdä yllättäviä löytöjä.

Ja niin tuli taaskin tehtyä.

Isännän katsellessa kalastustarvikkeita ja muita äijäjuttuja, suuntasin kompassini kosmeosastolle. Honkkarin kosmeosasto oli kokenut ilmeisesti jonkinmoisen inflaation, koska tuotteita ei ollut juuri mitään. Perus-Linna-Shampoot jotka eivät mua kiinnosta yhtään ja muutama Rexonan ylihintainen suihkugeeli. Olin jo luopua toivosta ja valmis menemään kalastusosastolle isännän seuraksi katselemaan vieheitä ja vapoja vaikkakin ne ovat aivan munkkilatinaa meikäläiselle.
Kurkkasin kuitenkin vielä seuraavaan hyllyväliin ja siellä näytti olevan kasvojen hoitotuotteet. Hiplailin jonkin aikaa Herbinan Marja Spa-tuotteita ja mietiskelin josko ostaisin vaikka sarjan naamion tai kuorinnan. Katseeni osui pari hyllyä alemmas ja siellä nökötti rivissä Jobana-voiteita. Oli Jojobaa, Kuolleenmeren Suolaa, Manteliöljyä, Ginsengiä....Hyviä aineita kaikki tyynni. Eniten kiinnosti Kuolleenmeren Suolavoide. Purkin kyljessä oli pelkkää saksaa, mutta kanteen oli maahantuoja laittanut ihan kotimaisellakin vähän selostusta mitä voide tekeekään. Parantaa ihon joustavuutta, kimmoisuutta ja vastustuskykyä. Hmmm, ei pöllömpää. Pakkohan oli tehdä kaikkien virheiden kantaäiti ja vähän raottaa purkkia ja nuuskuttaa tuoksua. Tuoksu oli raikas ja voiteen koostumuskin näytti hyvältä. Tässä vaiheessa tietenkin havahduin vasta katsomaan hintaa ja se oli 1,50 €! Come again? 1,50 €? Pakkohan se oli ostaa! Ja nappasin vielä summa mutikassa myös toisenkin voiteen, Manteliöljyn koriini.

Illalla testasin heti Kuolleenmeren Suolavoidetta ja nyt pitää kyllä sanoa, että ei mennyt 1,50 € hukkaan! En tiedä miksi voide on noin halpaa, hirveät epäilykset tietysti herää, että voiko muka puolellatoista eurolla OIKEASTI saada toimivan ihovoiteen. Mutta toisaalta ostin Saksasta ison määrän kosmetiikkaa jotka toimivat erittäin hyvin eivätkä maksaneet yhtään mitään. Jobana-voiteet näyttivät olevan Saksassa valmistettuja joten ihmekös tuo. Saksalainen laatu vaan yksinkertaisesti toimii.
Voide imeytyy todella hyvin ja jättää ihon tosi pehmeäksi. Yön jälkeen aamulla iho tuntui edelleen tosi pehmeältä ja kuulaalta. Olen nyt pari päivää käyttänyt tuota yövoiteena ja tykkään ihan kamalasti. Ei hyvästä tuotteesta välttämättä tarvitse maksaa maltaita, kuten tässäkin tuli taas todistettua :)

Manteliöljyvoide toimii myös erittäin hyvin! Eikö muuten ole vänkän väristä? Käytän tätä kynsinauhavoiteena ja voin kertoa, että siinä hommassa tämä on loistava! Voide imeytyy todella hyvin, mutta iho jää kuitenkin kosteutetuksi. Jos nämä voiteet alkoivat kiinnostaa eikä omalla kylällä satu olemaan Honkkaria, näitä saa tilattua tältä sivulta. Siellä hinta on tosin 1,90 € per purkki, mutta ei siltikään päätä huimaa.

Onko joku tutustunut näihin voiteesiin aikaisemmin? :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)