keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Uusia Dermoja.

Lähden tänään pienelle reissulle kohti Keski-Eurooppaa, mutta palaan takaisin jo viikonloppuna. Postaan kuitenkin teille siksi aikaa lukemista ja kommentteihin vastailen kun saavun takaisin taas Suomen kamaralle :) Matkasta tulee postausta luultavasti ensi viikolla :)

Eräs hyvä ystäväni tekee säännöllisesti Dermosilille tilauksen ja tilaan aina hänen kauttaan sieltä jotain pientä kivaa :) Tällä kertaa tilauspussukkaani tuli tälläisiä juttuja:

Dermosil on uusinut hiustuotteitaan ja ajattelin kokeilla heidän versiota suihkehoitoaineesta. Olen koukussa näihin hiustenselvittelysuihkeisiin (mikä sanahirviö!) ja en voisi kuvitellakaan harjaavani hiuksia suihkun jälkeen ilman näitä suihkeita. Tätä kyseistä kaveria pitää hölskyttää ennen käyttöä, koska itse aine leikaantuu kahteen osaan. Minulla on nyt käytössä toinen hoitosuihke joten tätä en ole vielä kokeillut in action. Uskon tämän kuitenkin ajavan asiansa oikein hienosti :)


Koska pidän pitkiä hiuksiani melkeinpä aina ponnarilla, on syytä satsata hiuslenkkeihin etteivät ne syö hiuksia ihan vallan kokonaan katki. Dermolle oli tullut myyntiin tälläiset hiusystävälliset lenksut jotka ovat kaiken lisäksi läpinäkyviä! Tosi hyvä juttu, näin ollen ponnari näyttää siistimmältä kun siellä juuressa ei ole värillinen lenksu. Aika jämäköitä nämä ovat ja eikä tarvitse pyöräyttää kuin kaksi kertaa hiusten ympäri niin johan pysyy paikoillaan :) 

Rakastan tehdä käsikuorintaa ja käytössäni on ollut Partylitelta saatava kuorinta. Se pirulainen maksaa vaan niin maltaita, että olen käyttänyt sitä todella säästeliäästi. Sitten huomasin, että Dermohan myy käsikuorintaa myös ja huomattavasti huokeampaan hintaan! :) Tätähän voi lotrata siis useammin eikä rasita kukkaroa niin jumalattomasti. Tuotteessa on hyvin ihoa kuorivat pienehköt, mutta tiheät rakeet ja tuoksu on mukavan raikas mentolinen :)

Ihana ystäväni antoi minulle kaupantekijäisiksi Dermon hiustuoteuutuuksia, kuivien hiusten värishampoon ja hoidon. Näitä en ole vielä testannut, koska shampoo/hoitsikkahyllyni on niin täynnä vanhempia tuotteita joita käytän apinanraivolla pois. Odotan, että pääsen testailemaan näitä ja kerron kokemuksia sitten tarkemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)