lauantai 25. syyskuuta 2010

Tunnustus ja haaste.


Sain Mansikalta tämän ihanan tunnustuksen ja haasteen kertoa 7 asiaa itsestäni. Haastan 7 blogiystävääni tähän samaan ja jaan tunnustuksen sekä haasteen eteenpäin. Tässä teille ( in random order):

Sensaisti
Light-heeled rush
Pink Pionies
Lazy Dynamite
Avonnaiset
Meikkistudio
Girly Rituals

Ja sitten ne 7 asiaa itsestäni:

1. Inhoan viheltelyä. Jos joku viheltää, mulla nousee karvat pystyyn. Mielestäni se on hyvin ruma tapa.

2.Koukkuunnun helposti telkkusarjoihin.Digiboximme on koko ajan täynnä kaiken maailman sarjoja, koska alan aina seuraamaan kaikkia uutuussarjoja ja sitten niitä kerääntyy luvaton määrä boxille :D

3.Minulla on nyt ensimmäistä kertaa elämäni aikana pitkät ja vahvat kynnet. Olen ollut kynsienpureskelija 7-vuotiaasta asti, mutta keväällä päätin, että nyt se on loppu! Olen koko kesän hoitanut kynsiäni ja ostellut monia lakkoja. Enää ei tulisi mieleenkään alkaa pureksimaan kynsiäni.

4.Rakastan poltella kynttilöitä. Ja etenkin tuoksukynttilöitä :)

5.Pelkään sammakoita aivan kuollakseni. Näen öisin tämän tästä sammakko-painajaisia ja joka kerta herään huutaen ja kiljuen. Juuri näin kävi tässä eräskin aamuyö ja isäntä sai melkein sydärin kun aloin unissani viuhtomaan ja kiljumaan.

6. Jos minulta kysytään kuka on komein miesnäyttelijä mielestäni tai kaunein naisnäyttelijä, ne ovat Ryan Reynolds ja Jennifer Aniston.

7.Osaan heiluttaa korvalehtiäni :) Kummallinen taito jolla ei ole mitään sen suurempaa virkaa :D

5 kommenttia:

 1. Hienoa Nonnu, sinä todella ansaitset tuon tunnustuksen! :) Kiva keksintö muutenkin koko homma. Haaste ilolla vastaanotettu!

  VastaaPoista
 2. Hei Nonnu ja onnea ensiksikin sinulle tunnustuksesta. Ja kiitos sinulle, kun sain sellaisen sinulta ;-)

  Aurinkoista loppuviikkoa toivotellen,

  Sari

  VastaaPoista
 3. Hitsi, olin juuri tulossa haastamaan sinua tuota samaa palkintoa varten, mutta se komeilikin jo heti tuossa ensimmäisenä. Onnittelut kuitenkin palkinnosta! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan palkinnosta :) Saanko osallistua toisella blogillani http://maijus.blogspot.com/ kun on vähän henkilökohtaisempi? ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)