tiistai 14. syyskuuta 2010

Sensain Rakkausrätti.

Olen lukenut / kuullut niin paljon ylistyslauluja Sensain Puhdistusliinasta eli Rakkausrätistä, että päätin lopultakin hommata sellaisen itselleni! Olen ollut hyvin epäileväinen, miten liina voi toimia ilman, että se on kertakäyttöinen. Jotenkin mielikuva siitä, että sillä poistaa jotain hirmuisen tönkköä savinaamiota ei anna sellaista fiilistä, että sitä voisi enää sen jälkeen saada puhtaaksi!


Minulla poltteli Sokoksen lahjakortti lompakossani ja päätin ostaa sillä tämän ihmeliinan. Myyjä ylisti tätä tuotetta minulle vielä lisää kun kysyin miten tämä sitten oikein toimii käytössä. Liinaa voi käyttää jokapäiväisessä käytössä noin 6 kk, mutta jos tällä ei poista meikinpuhdistustuotteita iholta vaan käyttää tätä ainoastaan naamioiden ja kuorintojen poistamiseen, liinan käyttöikä nousee ainakin vuoteen. Itse ajattelin käyttää tätä juurikin niin, koska haluan nauttia tästä mahd.pitkään :) (tosin kallishan tämä ei siis ole Sensain tuotteeksi, hinta oli 11,50 €)

Myyjä kertoi vielä ettei liinaa kannata heittää pois senkään jälkeen kun se on jäänyt eläkkeelle kasvojenhoidosta. Siitä saa kuulemma oivallisen siivousliinan jolla saa pinnat kiillotettua niin kiiltäviksi, että alkaa häikäistä jopa sokeitakin! :D Minun kaltaiselle siivoushullulle tämä on siis täysin nappiostos, kaikin puolin.

Rakkausrätti toimii niin, että liina kastellaan vedellä ja sen jälkeen sen kanssa pyyhitään kasvoilta esim. naamio pois. Sitten rätti pestään vedellä ja saippualla ja jätetään kuivumaan. Se kuivuu kovaksi koppuraksi, mutta kun sen taas kastelee, se muuttuu jälleen ihanan pehmeäksi.

Itse liina on jännää, suht pehmeää, jollain lailla kumimaisen oloista materiaalia. Ja kun sanon "kumimainen", se ei tarkoita mitään negatiivista. Liinan materiaalia on vain tosi vaikea kuvailla. Tämä tuntuu vähän samalle kuin märkäpuvun materiaali.

Yllätys oli suuri kun testasin tätä eka kerran ja poistin tällä Lumenen Kiinteyttävän naamion kasvoiltani. Iho tuntui mukavalta ja naamion tehoaineet jäivät kasvoille paremmin kun niitä ei huuhdeltu vedellä pois. Liina likastui tietenkin naamiosta, mutta kun pesin sen vedellä ja saippualla, liina muuttui samantien taas valkoiseksi ja oli kuin juuri pakasta revitty! Aivan ihmetuote!

Sen verran tähän nyt ihastuin, että luulenpa Rakkausrätin jäävän käyttööni vakkaristi :)

Joku muu menettänyt sydämensä tälle? :)

8 kommenttia:

 1. Ja sitten, kun tuntuu siltä, että pelkkä saippuapesu ei enää riitä niin viskaappa rätti vaalean pyykin sekaan pyykinpesukoneeseen, asteet 30-40, niin johan tulee taas hohtavan puhdas liina ja käyttöikää on taas pidennetty <3

  VastaaPoista
 2. Kokeilin liinaa, mutta meistä ei tullut kavereita. En juurikaan tykkää emulsiomaisista puhdistustuotteista ja naamiot pesen mielummin vedellä. Vaikka iho tuntui ihan ok:lta pyyhinnän jälkeen halusin kuitenkin vanhanaikaisesti vielä huuhdella sen vedellä.

  No, liina lähti siskolle kokeiluun ja hän on tuntuu siitä tykänneen.

  VastaaPoista
 3. Joo, VAALEAN pyykin..

  Nim. Hups, koneessa olikin mustaa pyykkiä ;)

  VastaaPoista
 4. Terhen: Aivan, se myyjä sanoi myös siitä :) Unohdin kirjoittaa sen tuohon!

  Eiko: Sä olet varmaan ensimmäinen kenen kuulen (tai siis luen) antavan rätille negatiivista palautetta :D Mutta hyvä niin, halusinkin kuulla erilaisia mielipiteitä tästä :)

  kiukkupussi: :D Jep, muuten saattaa rätti muuttua ööh, harmahtavaksi ;D

  VastaaPoista
 5. Ja sillehän saa ikää lisää kun leikkaa kahtia, vaikka vähän kyllä itketti uutta liinaa mennä heti silpomaan. :D

  VastaaPoista
 6. Sonia: Aivan! :) Se onkin ehkä hieman liian iso tuollaisenaan, puolikaskin riittäisi. Seuraavan liinan kohdalla teenkin näin, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 7. Täytyy varmaan hankkia tuo rätti joskus. Tykkään poistaa meikit puhdistusemulsiolla tai glykolihappoputsarilla ja mieluiten pyyhin ne pois (jälkimmäinen kuuluukin pyyhkiä) - mihin kuluu turhaan vessapaperia.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Hanki ihmeessä tuo rätti! On varmasti sata kertaa parempi kuin veskipaperi :) Luulenpa ettet pety ostokseesi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)