keskiviikko 15. syyskuuta 2010

My Beauty Diary Strawberry Yogurt Mask.

Testailut jatkuvat MBD-naamioiden parissa. Tällä kertaa testiin pääsi Mansikkajugurtti-naamio joka yllätti minut, että tämä olikin tarkoitettu epäpuhtaalle iholle! Jotenkin sana "jugurtti" antaa ainakin minun ymmärtää, että kyseessä on kosteuttava ainesosa ja naamio olisi ollut kuivan ihon tuote.

Naamio tuoksui vienosti mansikkaiselle ja ehkä jopa hieman jugurtillekin. Pidin jälleen naamiota noin puolisen tuntia ja iho oli sen jäljiltä jälleen aivan ihana. Huokoset olivat niin pienet, että niitä tuskin silmällä erotti ja muutenkin iho hehkui terveen oloisena. Tämäkin naamio jätti iholle runsaasti seerumia poiston jälkeen jonka hieroin ihooni.

Nämä naamiot ovat kyllä vertaansa vailla! Jos näitä ei ole koskaan vielä kokeillut, suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan! Ihmettelen jos joku löytää näistä jotain negatiivista sanottavaa :)

5 kommenttia:

 1. Hyvältä vaikuttaa noi naamiot!!

  Hei mulla ois ehdotus... Musta ois kiva lukea päivitykset siitä mitä tuotteita käytät yleensä päivittäin? Eli mitä tuotteita käytät esim. yleensä iltaisin ihonpuhdistuksessa, aamuisin hiustenhoidossa ja kasvojen & vartalonhoidossa?

  VastaaPoista
 2. Sarppa: Ne on niin ihania <3

  Juu, tämä toteutetaan heti vaikka ensi viikolla! :)

  VastaaPoista
 3. Voi että... Mua on himottanut noi NIIIN kauan, ja tällaset postaukset ei yhtään auta asiaa :D Pakko kai se on kohta tilata. Hommasitko itse Ebaysta vai mistä?

  VastaaPoista
 4. tahma: :D suosittelen tilaamaan! Aivan parhaita naamioita ever! Ebaysta tilasin, kannattaa olla tarkkana, koska siellä on feikkejä jonkun verran myynnissä. Omani tilasin myyjältä jonka nimi oli ct_taiwan. Se on top-ratedmyyjä ja ainakin saamani naamiot olivat ehtaa tavaraa :)

  VastaaPoista
 5. Itsekin tilasin,tosin toiselta myyjältä.Halpoja olivat-15 kpl oli 8 euroa,eikä postituskuluja!
  Mukavan tuntuisia kyllä..:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)