keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Alennus Lumppuja.

Koska kohnaan kaikissa marketeissa, kaupoissa, halpishalleissa kosmetiikkaosaston suurennuslasin kanssa, teen aina hyviä löytöjä. Kuten tein eräs päivä Citymarketissa asioidessani:Bonggasin Lumene-hyllyllä "poistuvia tuotteita"-kyltin ja pakkohan niitä oli mennä ihmettelemään! Time freeze-sarja ilmeisesti loppuu (tai uudistuu) ja nämä versiot olivat alessa 5 euroa kappale! Mukaan lähti Arctic Aqua-silmänympärysgeeli joka lupaa poistaa juonteita ja vaalentaa tummia silmänalusia sekä Kiinteyttävä Päivävoide joka lupaa kasvojenkohotuksen omassa kylppärissä.

Voide on kauniin vaaleanpunaista ja melko kevyttä, mikä on toisaalta ihan hyvä päivävoiteen ominaisuus. En voi sietää liian hoitavia päivävoiteita joka kiiltää naamassa vielä illallakin. Tämä tuntuu napakoittavan ihoa kivasti ja sopii meikin alle oikein hyvin. Ainoa miinus on tuoksu joka on sama kaikissa tämän sarjan tuotteissa. Tuoksu on kohtuu voimakas ja alkaa tökkiä pidemmän päälle nenää oikein vaan kunnolla.

Ja koska olen suuruudenhullu ja kohtuuton kosmetiikanhamstraaja ostin vielä lisäksi Pikakaunistajan eli legendaariset Magic Dropsit, joita olen käyttänyt jo eka kerran joskus 26-vuotiaana. Toinen ihana on kiinteyttävä naamio joka kuroo roikkuvan nassun mukavasti enemmän kohti ohimoita. Meikin alle Magic Dropsit ovat herkkua :) 

Muilla kokemuksia näistä Lumenen tuotteista? :)

4 kommenttia:

 1. Kokeilin silkkaa uteliaisuutta kerran tuota kiinteyttävää naamiota ja voi miten ihanalle se tuoksuu <3__<3. Minun naamallani se ei tosin tehnyt sitten yhtään mitään :D. Annoin naamion äidilleni ja hän rakastui tuotteeseen oikein kunnolla :D. Jättää naaman kivanoloiseksi, näyttää kivalta ja tulee kiva hohde ja mitähän vielä ;D.

  VastaaPoista
 2. Panda: Juu, ei se ihan sitä tee mitä lupaa :D Olen napakampiakin naamioita kokeillut, mutta ostin tuon kun halvalla sai. (sisäinen Sulo Vilen sai vallan..) :D

  VastaaPoista
 3. Arctic Aqua-silmänympärysgeelin omituisin puoli on tuo pahvipakkaus, se on jotenkin tupla kokoinen itse tuotteeseen verrattuna, löytyy myös omasta käytöstäni :)

  VastaaPoista
 4. Ruu: Totta! Mä pelästyin ensin, että oonko ottanut pakkauksen missä on vain yksi jos niitä kuuluikin olla siinä kaksi, mutta ei. Jotenkin outoa pakata se noin o.O

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)