tiistai 24. elokuuta 2010

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.

Jos metsästän ikuisesti Täydellistä Ripsaria, metsästyksen alla on myös Täydellinen Primer luomivärille. Ostolakossa-blogin Virve hehkutti Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia ja se kuulosti kuvaillun perusteelle sellaiselle, että sitä halusin ehdottomasti testata!


Tilasin omani Ebaysta, koska Suomessa näitä ei myy mikään liike (ainakaan vielä, toivon mukaan joskus tilanne muuttuisi). Pakkaus on kaunis ja sana "potion" on jotenkin taianomainen :)

Olen nyt testannut tätä kerran ja luomiväri todella pysyi loistavasti, vaikka lämpötila sekä ulkona että sisällä oli jotain +30 C luokkaa ja ilmankosteus oli varmasti 150 %. Luomivärit pysyivät luomissa paikoillaan eikä pakkautuneet luomivakoihin ikävästi. Luulenpa, että UDEPP:sta tuli nyt uusi rakas ystäväni :)

Tässä meikkini on ollut jo luomilla muutaman tunnin :) Värit ovat siellä missä niiden kuulukin olla :)

4 kommenttia:

 1. Tätä voisi kokeilla! En viitsi edes käyttää luomivärejä, kun ne ovat aina pari hassua viirua luomella vaikka miten huolella aamulla levittäisi. Primeria selkeästi tarvitaan siis =)

  VastaaPoista
 2. Minäkään en tuota muuhun vaihtaisi, olen tykännyt sen verran paljon :).

  VastaaPoista
 3. Minäkin ostin, kun sitä joka blogissa kehutaan, vaikken olisi tarvinnut. Harvemmin (lue: käytännössä ei koskaan) minulla luomiväri raidoittuu luomivakoon, eikä sen suhteen ole ongelmaa. Kyllä luomiväri kuitenkin haalistuu ja varisee pois jonkun verran silloin, jos sitä pitää pitkän päivän ja illan. Tämä tuote kyllä auttoi siihenkin pieneen pysyvyysongelmaan, joten eipä tuo ihan turhaksi jäänyt. :)

  VastaaPoista
 4. Heini: Kannattaa kokeilla! Ebay ainakin tarjosi näitä suht edullisesti, tosin en katsonut mitä muualla olisi maksanut. Ebaysta on niin helppo ostaa :D

  Panda: I hear you sister! Tuo on silmämeikki primereiden Jaguar. Tai Rolls-Royce :)

  Sonia:Sama juttu mulla, pakko oli hankkia kun hypetys oli niin hurja :) Tykkään tästä kyllä enemmän kuin Lumenen vastaavasta, joten ei ollut turha ostos :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)