perjantai 27. elokuuta 2010

Shopping shopping.

Olen tänä kesänä ostanut itselleni vaatteita enemmän kuin varmaan kahtena viime vuotena yhteensä. Tänne ei ole tullut raportoitua lähestulkoonkaan kaikista ostoksista, mutta nämä pari viime aikaisinta ostosta haluan postata tänne.

Kävin eräänä päivänä Kauppakeskus Myllyssä äitini kanssa ja silmiimme osui Wagner&Savoy -liikkeen edustalla mainos "Kaikki tuotteet tänään -50%" Eli suurin osa tuotteista oli jo valmiiksi puoleen hintaan ja siitä tuli sitten vielä lisäksi -50%. Normaalihintaiset tuotteet olivat kaikki puoleen hintaan. Tämä takki oli jo valmiiksi alessa ja siitä sai sitten vielä lisäalen -50% joten hintaa jäi kokonaiset 17 euroa normaalin 70 euron sijaan :D Kaupat tuli!

KappAhlista tarttui mukaan ihana Mikki-paita :)

Ja lempiliikkeestäni Gina Tricotista ostin tämän aivan mielettömän kisupaidan! Meow! :)


Mainitsin jo kerran aiemmin, että minulla on tulossa syksyllä eräät isohkot juhlat ja olen tässä pikkuhiljaa valmistautunut niihin hankkimalla mm. vaatteet ja kengät. Nyt tuli vastaan korvakorut jotka oli täydelliset juuri niihin juhliin! Glitter-kauppa pelasti jälleen tässä asiassa, ostin viime vuonnakin samoihin juhliin korut sieltä. Nyt löytyi nämä herkut :) Harakka minussa hykertelee tyytyväisenä valinnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)