torstai 26. elokuuta 2010

Shoppailua The Bodyshopissa.

Tykkään hirmuisesti The Bodyshopin tuotteista ja käyn liikkeessä tämän tästä. En aina lähestulkoonkaan osta mitään, tykkään vain käydä nuuhkimassa siellä tuotteita ja suunnittelemassa mitä ehkä ostaisi. Olen vuosien varrella käyttänyt monen monta erituoksuista vartalovoita ja tykkään niistä hirmuisesti vaikka ne ovatkin melkoisen tuhteja. Talven kuivattamalle iholle ne ovat namia.

Syy miksi nyt oikein asioikseni menin Bodyshoppiin oli, että tarvitsin kasvoveden. Kiukkupussi kirjoitteli eräs päivä Kurkkukasvovedestä joka on yksi BS:n klassikoista jotka on tänä vuonna tullut takaisin myyntiin. Kurkkukasvovesi tuo niin mieleen lukioajan jolloin käytin sitä yhdessä Passionhedelmä-putsarin kanssa :)

Tykkäsin tästä jo vuonna -95 ja tykkään tästä edelleen vuonna 2010. Loistava tuote!

Ja koska olen kosmetiikkahullu, en voinut jättää ostoksiani vain tähän yhteen tuotteeseen.
Heti ovesta sisälle päästyäni, tyrkyllä oli uutuuksia joista yksi lähti mukaani välittömästi.


Rainforest Moisture Hair Butter! Tuo nimi jo pelkästään sai minut ostamaan tämän! Kaikki missä on voita (tai kermaa) sopii mulle, ainakin ulkoisesti ;D. Olen kuiva käppyrä iholtani ja valitettavasti myös hiuksiltani, kiitos luonnonkiharoiden ( ja monien vuosien värjäyksen). Nuuhkin testeripurkin sisältöä ja kaupathan siitä sitten syntyi. Tämä tuoksuu niin ihanalle, että järki lähtee. Myyjätyttö sanoi, että tämä on ihan namia kuiville hiuksille ja uskon häntä vilpittömästi. Ja uskoni ei pettänyt kun pääsin kokeilemaan tätä. Tämä tuote on NIIIIIIIIIN hyvä hiushoito, etten ole toista parempaa hetkeen kokeillut. Olen juuri ottanut raidat hiuksiini ja ne kuivattivat jo ennestään kuivia hiuksiani vielä lisää. Tämän hoidon jälkeen hiukseni olivat silkkiset, pehmeät, helposti kammattavat, IHANAT! Tuote on paksuhkoa tahnaa (voita kun kerran on), mutta se levittyi märkiin hiuksiin erittäin hyvin. Jos kärsit kuivista hiuksista, kannattaa ostaa tätä. Mä menetin sydämeni kyllä nyt tälle aivan tyystin :)

Ihana myyjätyttö antoi minulle näytteet myös saman sarjan shampoosta ja hoitsikasta. Nämä on hyvä ottaa vaikka matkalle mukaan :) Tähän uutuussarjaan kuului jokaiselle hiustyypille omat tuotteensa ja nämä eivät sisällä parabeeneja, silikonia eikä väriaineita. Ja taas hiukset kiittää hyvästä valinnasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)