keskiviikko 18. elokuuta 2010

New York, New York.

Olen joskus kertonutkin rakkaasta ystävästäni joka reissaa vuodessa monta kertaa ympäri maailmaa ja tuo reissuiltaan aina minulle mitä ihanimpia tuliaisia :) Tällä kertaa sain tuomisia hänen Nykin reissultaan:

Perinteinen I <3 NY-paita jollaisesta olen haaveillut jo kauan :)

Jääkaappimagneetti joka kertoo myös, että rakastetaan Nykiä :)

Ystäväni toi parin vuoden takaiselta Miamin reissultaan minulle tuliaisina Bath and Bodyworksin vartalovoiteen joka oli niin ihanaa, että järki meinasi lähteä päästä! Nyt sain häneltä jälleen BBW:n tuotteita tuliaisiksi ja pitää sanoa, että mua ihan harmittaa, etten voi antaa teille tänne tuoksunäytteitä näistä tuotteista. Esim. tämä Sensual Amber-meripihkavartalovoide tuoksuu niin jumalaiselle, että kukaan käsitä. Aivan loistava tuote!

Lämmin vaniljasokeri-käsivoide joka on muuten antibakteerinen! :)

Ja antibakteerinen käsisaippua joka tulee ihanan pehmeänä vaahtona pullosta. Tämän tuoksu on niin hyvä, että voisin nuuhkia tätä aamusta iltaan! :) BBW ei toimita Eurooppaan tuotteita kotisivuiltaan, mutta esim. Ebayssa näitä on myynnissä, jos jonkun alkoi tehdä mieli näitä tilata. 

Ystäväni tietää miten paljon rakastan laventelin tuoksua ja siksi oli valinnut minulle ihanan ison Secretin dödön ja tietenkin laventelin tuoksulla :) 

Iso kiitos jälleen ihanista tuliaisista S <3 :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa jos tykkäsit! :)) Ja kuule, ilo oli mun puolellani! <3

    VastaaPoista
  2. Sarppa: No todellakin tykkäsin! :) <3 Aivan ihania kaikki x)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)