perjantai 6. elokuuta 2010

Loppuneita.

Taas tuli pari putelia loppuun:

Tämä Schwarzkopfin Got2b-sarjan Smoothing Lotion on periaatteessa loppunut jo ajat sitten, mutta olen koittanut kaapia viimeisiä rippeitä pullosta ulos jotka eivät enää tule pumpun avulla. (säälittävää toimintaa)
 Nyt luovutin ja päätin, että tuote on nyt loppunut. Tykkäsin tästä tosi paljon, käytin sitä sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin pehmentämään ja antamaan kevyttä tukea. Tuoksu oli ihanan tyttömäisen vaniljamainen. Tätä voisi ostaa lisääkin :)

Keväällä ostamani Elvitalin Total Repair-hoitosuihke oli ihan ok. En huomannut mitään suuren suurta hiusten korjaantumisprosessia tätä käyttäessä Perushoitsikkasuihke. Ostan ehkä joskus toistekin paremman puutteessa.

Loppuun kului myös aivan loistava Avonin AT:n kiiltosuihke Mirror Shine. Tätä kyseistä versiota ei enää saa, koko AT:n hiustenhoitosarja uudistui Avonilla kampanjassa 11 ja myös Mirror Shine-suihke sai uuden pullon ja koostumustakin vissiin muutettiin. En ole vielä testannut uutta versiota, mutta eiköhän sekin kaappiini jossain kohtaa eksy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)