sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kynttilän tuoksua.

Vaikka olen kesäihminen aivan täysin, pidän syksystä/talvesta sen puolesta, että saa polttaa kynttilöitä. Isäntä ei aina meinaa ymmärtää kynttilämaniaani, varsinkaan silloin kun ostan kynttilöitä Partylitelta. Kieltämättä ne ovatkin hyvin hintavia, mutta ovat kaiketi laadukkaampiakin kuin tavalliset steariinikynttilät.

Onneksi en ole tuoksuallerginen ja vaikka migreeni minua joskus vaivaakin, en saa sitä koskaan mistään tuoksuista. Ostan melkein aina kynttilöitä joissa on tuoksu. Yleensä ostan tuikkuja (Partylitelta Tuikkivia) tai pöytäkynttilöitä. Myös purkissa olevat tuoksukynttilät ovat ihania. Ikeassa on aivan ihania tuoksutuikkuja joiden tuoksut vaihtuvat aina silloin tällöin. Odotan, että kohta tulisi uusia tuoksuja myyntiin. Ikean kotisivuilla oli jo esittelyssä tämä ihanuus joka on ehkä pakko käydä ostamassa :) Ja ehkä vielä tämäkin. Riippuu tietenkin tuoksuista. Lempituoksujani ovat laventeli, vanilja, sitruuna, mansikka, meripihka, omena. Vähiten pidän mausteisista (esim. useat joulukynttilätuoksut), merellisistä, metsäisistä ja jostain kumman syystä appelsiinisista tuoksuista. Samoin kuin ruusun tuoksu on mielestäni hyvin visto.

Yksi minun läheisimmistä serkkutytöistäni käväisi perheensä kanssa kylässä pari viikkoa sitten ja sain häneltä aivan ihanan syntymäpäivälahjan :)

Tuoksuva kynttilä ja kaunis rasia pitkiä tulitikkuja <3Aivan mieletön tuoksu! Odotan, että pääsen polttamaan tätä ihanuutta syksyiltoina :)
Kiitos vielä ihanasta lahjasta J <3

2 kommenttia:

 1. Heips!

  Kyselisin sulta vähän tosta Avonin toimminasta, kun en niiden nettisivuilta saanut täysin selkoa :D Eli, miten voin liittyä Avonille niin että saan tilattua itselleni tuotteita??

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Moikka! Tunnukset saa itselleen Avonin tiiminvetäjältä. Itse en ole sellainen, olen tavallinen konsultti itsekin, joten mä en pysty tekemään sulle tunnuksia :( Mulla on eräs blogikamu joka on tiiminvetäjä ja hänen kauttaan saisit tunnarit sinne. Hänet löytää tuosta blogiluettolostani kohdasta Avonnaiset (http://avonnaiset.blogspot.com/).
  Avon käyttää kaikista tunnukset saaneista sanaa Kauneuskonsultti, mutta se ei edellytä kuitenkaan siihen, että sun pitäisi alkaa myymään tuotteita kenellekään jos et halua. Voit tilata pelkästään ihan itsellesi tuotteita. Konsulttialennuksen (-25%) saat kun tilaat vähintään 80 eurolla / kampanja. Silloin saat ilmaiset postikulut tai paketin kotiin kannettuna 3,50 €.

  Tässä pähkinänkuoressa sulle tietoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)