maanantai 16. elokuuta 2010

Kynsihommia.

Olen ostellut viime aikoina hirmuisen määrän kynsilakkoja ja tietenkin olen myös kokeillut jo innoissani niitä :) Eräs lukijani pyysi minulta kuvia Avonin Vintage Blue-lakasta kynsissä ja tässä tulee. Lisäksi laitan esille muutaman kuvan parista muustakin uutuuslakasta.


Elikkä tässä Avonin Vintage Blue-lakka.

Ja tässä lakka kynsissä. Väri on kaunis babyblue, joka on täysi cremelakka. Itselläni on aina ongelma saada cremelakkoja kauniisti maalattua kynsiin, aina käy niin, että lakkaa on kynsinauhat täynnä ja joskus pinta saattaa jäädä epätasaiseksi. Tämä on selkeää harjoituksen puutetta, koska minulla ei ole ollut koskaan näin pitkiä kynsiä kuin nyt! Kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta kynsissä.

Kaipasin tämän vaaleansiniseen sävyyn jotain extramaustetta ja laitoin päälle vielä pari kerrosta Evelinen kullanhohtoista päällyslakkaa.

Lopputulos oli mielestäni elävämpi ja kauniimpi kullanhohtoisen kanssa kuin ilman sitä :)

Ostin Tuurin reissulta kiinalaisia (?) kynsilakkoja ison kasan ja tein tällä triolla yksi ilta lakkaukset.

Ja tässä lopputulos. Hempeä vaaleanlila jossa päällä lilaa ja pinkkiä glitteriä. Kiitos onnettoman valaistuksen, lakat eivät näytä kuvissa ihan niin hyviltä kuin ne oikeasti olivat.


Glitterilakoissa on se huono puoli, että ne syöpyvät kynteen erittäin hyvin. Onko jollain jotain hyvää niksiä miten glitterlakan saa poistettua näpsäkästi tai onko siihen olemassa jokin oma puhdistusaine?

Kerroin joskus taannoin, että eräällä kirpparilla jossa käyn suht usein myydään uusia kynsilakkoja naurettavalla hinnalla. Merkit ovat jotain aasialaisia (?), mutta toimivat hyvin ja pysyvät kivasti kynsissä. Viime viikkoiselta kirppisreissulta tarttui mm. nämä kaksi lakkaa mukaan.

Ihanaa pinkkiä ja päällä hopeisia kuita ja tähtiä <3

Tämä on läpinäkyvää lakkaa jossa on hopeaglitteriä sekä hopeisia kuita ja tähtiä.

Tässä vielä salaman kanssa otettu kuva kynsistä.1 kommentti:

  1. Onpas se ihana tuo Vintage blue! =) Taidan tilata.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)