keskiviikko 25. elokuuta 2010

Glitter/kimalleholisti.

Eräs lukijani kertoi minulle, että tykkää lukea kynsilakkapostauksiani. Noh, toteutan ainakin hänen toiveensa ja kirjoittelen taas vähän kynsilakoista ja lakkauksista :)

Kolme kirppislakkaa :) Kaksi glitterilakkaa ja ihana munakoison värinen helmiäislakka. En ymmärrä miksi sorrun aina ostamaan lisää glitterlakkoja, koska kiroan joka kerran kun poistan niitä kynsistäni. Mutta silti niitä jostain syystä tulee aina ostettua. Ehkä siksi, että olen niin bling blingin perään :D

Nämä glitterit eivät oikeastaan ole glittereitä vaan hile(?)lakkoja. Kirkasta lakkaa jossa on pieniä pyöreitä hileitä jotka kimaltaa niin maan piruksesti :)

Tätä lakkaa ajattelin laittaa kynsiini syksyn pimenevien iltojen illanistujaisiin <3

Tässä hopeinen hile/glitterlakka vaaleanruskean cremelakan päällä. (Cremelakasta tuli postaus lauantaina 21.8.)

Ruskean maitosuklaalakan jälkeen mieli teki jotain ihanan kirkasta ja päädyin kokeilemaan tätä Tuurista ostamaani euron maksanutta turkoosinsinistä lakkaa.

Siis tätä.


Ja koska mieleni teki saada blingblingiä sen kaveriksi, laitoin päälle tätä.

Ja se näytti tältä. (osui näköjään vähän kynsinauhoillekin kiireessä, hups)

Kukaan ei vastannut minulle millä glitterlakat saisi helpommin pois tai onko niille jokin oma poistoaine. Muistelin, että Terhen olisi kirjoittanut joskus, että tämä Dependin poistoaine sopisi siihen hommaan. Menin Kicksiin ja kysyin myyjältä tätä poistoainetta. Myyjä näytti hetken siltä kuin puhuisin jotain vierasta kieltä, koska ei ollut kuullutkaan(!!), että tällä poistoaineella saisi glittereitä pois. Oli muutenkin aika nihkeä asiakaspalvelija =/ Näytti vaan hyllyä missä Dependin tuotteet oli ja meni jatkamaan jotain hyllyn järjestelyä. Noh, ehkä se oli kiireellisempää kuin minun palveleminen. 


Koska myyjä oli palveluhaluton, aloin tarkastelemaan ittekseni Dependin lakkoja ja tämä kiva hilelakka tarttui mukaan. (Ja taas mä varmaan kiroan kun poistelen tätä kynsistä...) Ajattelin tätä lähinnä päällyslakaksi elävöittämään jotain cremelakkaa ja miksei helmiäistäkin :)

Ja koska ihminen on näköjään uskomaton luupää, ostin sitten eräs päivä (näiden kaikkien muiden lakkaostosten jälkeen) vielä yhden glitterlakan lisää! Lumenen (tai Lumpun niinkuin Terhen sanoo :D) Natural Coden minilakka tarttui mukaan Tarjoustalosta. Oli ihan pakko ostaa kun se kiilsi ja kimmelsi niin ihanasti :D Mä olen näköjään parantumaton.

9 kommenttia:

 1. Tuo Dependin lakka on hyvä ja lähtee helposti pois.Muaki haluttaa nyt glitteri lakkoja :D

  VastaaPoista
 2. Anur: Se on loisto! Kokeilin sitä yhden toisen lakan päällä ja kun poistin ne lakat, se lähti tosi hyvin pois :) Glitterihulluus tarttuu! :D

  VastaaPoista
 3. Tuo Lumene löytyy minunkin varastoista, ja itse asiassa kynsiltäkin juuri nyt :)

  VastaaPoista
 4. Ruu: Ootko lakkaillu sillä jo aiemmin, miten lähtee kynsistä putsattaessa pois?

  VastaaPoista
 5. Hitsi yritin kovasti etsiä, mutta nyt on mitenkään muista mistä blogista luin foliokikasta.. No, pointsit sille bloggaajalle kuitenkin. :) Eli revi foliosta noin 5x5 cm paloja ja pumpulista sen kokoisia palluroita, että ne peittää juuri kynnen. Kastele pumpulit poistoaineella, aseta kynnelle ja kääräise sormenpää tiukasti folioon. Anna muhia 2-3 min ja vetäise koko setti kerralla pois (hieman kynttä vasten painaen). Lähtee kaikki glitterit! :)

  VastaaPoista
 6. kiukkupussi: Ihanaa, KIITOS! :) Ihan paras kikka! Vaikka ei sun oma niksi ollutkaan, kiitos kun kerroit siitä mulle :) Haluan antaa sulle kiitokseksi jotain pientä kivaa, laita mulle sun yhteystietoja vähän mun meiliin, niin laitan sulle pikkukiitoksen tulemaan :) Tämä vinkki oli just se mitä olen kaivannut :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on kans toi alin Lumenen lakka, se on tosi ihana jonkun toisen lakan päällä! <3

  VastaaPoista
 8. Sarppa: Lähteekö se kynsistä pois ilman suurempia toimenpiteitä? :D

  VastaaPoista
 9. Kyllä mun mielestä lähtee ihan hyvin, varsinkin jos hetken muhittelee sitä kynsilakan poistoaineen kanssa. Mää muutenkin poistan noi glitterilakat aina silleen että laitan pumpuliin oikeen reippaanlaisesti kynsilakan poistoainetta ja pidän sit sitä märkää pumpulia n. 30 sekuntia kynttä vasten. Lakka irtoaa paremmin kun se muhii hetken, se melkein niin kuin sulaa pois. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)