perjantai 9. heinäkuuta 2010

YSL.

Olen maininnut moneen kertaan, että ripseni ovat onnettomat alaspäin sojottavat poronripset jotka vaativat ripsarin ominaisuuksilta lähes mahdottomia. Olen testannut niin monia ripsareita etten osaa edes laskea niin isoihin lukuihin ja vain harvat toimivat. Kaksi luottoripsariani ovat L'orealin Lash Architect ja YSL False Lash Effect. Jälkimmäinen on huomattavasti hintavampi joten se vierailee meikkisalkussani harvemmin. Nyt kuitenkin repäisin ja ostin tuota herkkua taas :)

Tämä on ripsareiden Jaguar minun mittapuussani. Mutta ei tämäkään täysin täydellinen ole, ajanmittaan vaikka harjaa pesee ja kiertää varovasti ulos hylsystä, harja muuttuu helposti klimppiseksi ja suttuiseksi =/ Mutta todella pitkään tämä pysyy kuitenkin hyvänä ja saa ripseni eloon.


Nappasin alelaarista samalla kertaa YSL:n huulikiillonkin kun sen sai todella edulliseen 14,50 euron hintaan! Väri on jännä ruskeahko jossa on runsaasti kultakimalletta (ja tämä tyttö rakastaa kimallusta!) Huulissa väri on kuitenkin viininpunertava, mutta se ei haittaa koska pidän tästä kiillosta todella paljon! Maku ei ole mikään kaksinen, tulee mieleen basilika! Iltameikkiin oivallinen tuote :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)