torstai 22. heinäkuuta 2010

Ylisöpöt Crocot.

Ostin Ebaysta. Nää oli vaan niin pakko saada!

Hei, nimeni on Nonnu ja olen Hello Kitty-addikti.

6 kommenttia:

 1. Voi että kun löydät kaikkea ihanaa Ebaysta! Olen siellä itsekin nyt pari päivää seikkaillut ja löytänyt vaikka mitä, mutta en ole vielä uskaltautunut tilaamaan, enkä aina edes ihan ymmärrä siellä kaikkea. Katsotko aina, että tilaamissasi tuotteissa on Free shipping tai että location olis Worldwide..? jne. Kiitos jos jaksat neuvoa :)

  VastaaPoista
 2. Light-heeled rush: Se on niin ihana shoppailuparatiisi shoppailuhullulle :D Kaikissa ei ole ollut free shipping, mutta rahti ei ole ollut kuin jotain pari euroa. Sinne kannattaa tehdä tunnukset (siis jos ei semmosia ole) silloin pääset määrittämään, että tilaat Suomeen ja saat vaan tarjolle niitä tuotteita jotka toimitetaan tänne asti :) Toivottavasti tästä oli apua sulle :)

  Viipula: Eikö vaan ookki! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä kanssa toinen Hello Kitty-addikti :D aaawww noi on niin ylisöpöt!

  VastaaPoista
 4. Kiitos neuvoista, Nonnu! Uskaltauduin jo tilaamaan Physicians Formulan meikkipuuterin, nyt jännityksellä odotan sitä saapuvaksi. Vielä kysyisin, että maksatko PayPalin kautta vai jollain muulla tavalla? Entä onko sulle tullut mitään ikäviä yllätyksiä tilauksien suhteen? Kiitos jälleen :)

  VastaaPoista
 5. Light-heeled rush: Juu, PayPalia käytän, se on turvallisin maksutapa ehdottomasti! :) Täytyy sanoa, että mitään ikäviä ylläreitä ei ole tullut vastaan onneksi, mun mies on tilannut minuakin enemmän Ebaysta vaikka mitä itselleen ja hänenkin tilauksensa ovat olleet juuri sitä mitä on haluttukin :) Olen ollut positiivisesti yllättynyt miten hyvin Ebaysta ostaminen toimii ja tuotteet ovat hyviä ja laadukkaita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)