keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Uusia sisustusjuttuja.

Olen himosisustaja ja ostelen kotiimme tämän tästä ihania sisustuselementtejä. Olen jo kauan haaveillut kauniista mietelauseesta eteisen peilin yläpuolelle. Ajattelin ensin (hyvinkin vanhanaikaisesti), että maalaisin sellaisen sabluunalla seinään, mutta rakas mieheni vinkkasi minulle, että Ebayssä on sisustustarroja ja niitä on siellä PALJON! Ei tarvinnut kahta kertaa kehottaa ryntäämään koneelle ja Ebayn syövereihin ja sieltähän löytyi vaikka mitä. Tilasin sitten kylppäriinkin hauskan tekstin pesualtaan yläpuolelle :)

Tässä eteisen seinä :) Life is not measured by the breaths we take but by the moments that take our breath away. Tarran asentaminen seinään ei ollutkaan niin helppoa kuin olin etukäteen kuvitellut ja onneksi isäntä auttoi minua tarran asennuksessa. Ihan vain pari kolme kirosanaa taisi päästä kummaltakin kun ähelsimme tekstiä seinään ja koko hommaan aikaa kului melkein 2 tuntia! Joten jos jollakulla alkoi tehdä nyt mieli tilata itselleenkin sisustustarroja, varatkaa asennukseen vaikka lasi skumppaa kaveriksi ja paljon kärsivällisyyttä ja hermoja monta metriä.

Kylppärissä kehoitetaan pesemään tassut :)

Ja vilautanpa vielä viime viikkoisen ostokseni, uusi suihkuverho rakastamallani tähtikuviolla! :) Love it!

6 kommenttia:

 1. Ihania tekstejä :) Pakko saada itsekkin!

  VastaaPoista
 2. Elina: Juu, ne on tosi kivoja! Mutta asentaminen vaatii hermoja :)

  VastaaPoista
 3. Oijoi, aivan ihania! Osaatkoa sanoa miten hyvin ne lähtee irti ? Jos nimittäin muutetaan joskus niin sais ne mukaan, vai onko ne oikein tarratarroja että niistä jää sellainen tahmea pinta ? Esim. meidän vessaan just ajattelin jotain tommosta "wash your paws" tekstiä, olis aika hauska :)

  VastaaPoista
 4. Hirmulisko: Niissä ohjeissa oli semmonen vinkki, että tarran saa irti seinästä hiustenkuivaajalla puhaltamalla varovasti. Ne nappaa aika hyvin kiinni ainakin maalattuun pintaan, kaakelista irtoaa paremmin :) Siitä vain Ebayhin tilaamaan, sieltä tuli 60 sivullista decotarroja kun laitoin hakuun :D

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Eikö vain olekin :) Se on nyt pari vuotta ollut meidän kylppärissä ja hyvin on pysynyt kosteudesta huolimatta seinässä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)