tiistai 27. heinäkuuta 2010

Many reasons.

Käväisin kampaajalla viime viikolla ja hiusten pituudesta lähti niin paljon senttejä pois etten kehtaa edes ääneen sanoa. Noh, hyvä vain, koska latvat alkoi muistuttaa kuivia käppyröitä. Kasvaahan tuo taas takaisin ja pituutta kuitenkin jäi vielä reilusti. Pituus lyheni puolesta selästä olkapäille, mutta pitkiin hiuksiin tottuneena, tämä uusi malli tuntuu todella lyhyeltä :D

Ostin samalla kampaajaltani shampoon ja hoitsikan, ihanat uutuudet merkkiä Four Reasons. Pullot ovat hauskasti designattu ja kumpikin, sekä shampoo että hoito ovat LOISTAVAT. Ostin värihiuksille tarkoitetut  tuotteet, jotka kuitenkin hoitavat hiuksiani hellästi :)

Ihanat pullot!

Love your hair <3 (Oh, yes I do.)

Gone with the hair :D (Not gone with the WIND)


Korkki on kätevä ja hygieeninen. Takana oleva nappula napsauttamalla, edempänä oleva nappula pomppaa ylös ja voit kaataa shampoota/hoito-ainetta ulos pullosta :)


2 kommenttia:

  1. Noi pullot on niin älyttömän söpöjäkin :D. Kyllä sitä mieluummin tollaisia ostais kuin jotain älyttömän tylsän näkösiä. Eihän tietenkään ihanan näkönen purkki aina takaa sitä että tuote olis ihanaa ja hyvää hiuksille. Onneksi joskus tietenkin on niin että purkki on aivan ihanan näkönen ja se tuotekin on just huippua.

    VastaaPoista
  2. I'm Lacking: Eiks ookkin! :) Onhan tuollainen pullo myyvempi ja onneksi tosiaan tuote pullon sisällä vastasi odotuksia. Tai mä tiesin sen etukäteen, koska mun kampaaja pesi mun hiukset näillä tuotteilla :) Suosittelen, kannattaa tutustua näihin. Eikä nämä olleet edes pahan hintaisia, nuo 2 500 ml:n pulloa maksoi 19,90 €.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)