keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Loppuneita tuotteita.

Nyt on ollut jotenkin hirmu hiljaista loppuneiden tuotteiden kohdalla, mutta jotain on sentään saatu kulutettua loppuun:

Kestosuokkarini XZ:n suklaa-vanilja suihke loppui. Tätä pitää ostaa lisää, koska tämä on vaan niin loisto!

Avonin Clearskin-sarjan mustapäitä putsaava naamio tuli myös loppuun. Tämä oli hyvä, mutta koen, että uusi huokosia putsaava naamio josta kerroin maanantaina on parempi.

XZ:n öljyhoidosta riitti mun hiuksille kolmeen käsittelykertaan. Tätä varmasti pitäisi käyttää kuurina, että tulokset näkyisivät paremmin, mutta ei tämä huonoa hiuksille tehnyt, päinvastoin :) Ihana tuote!

Kulutinpa sitten kesällä talvinaamion loppuun :D Avonin Solutions-sarjan Winter-naamio on kosteuttava naamio joka muistutti minusta suurilta osin Solutionsin vitamiininaamiota! Ihan perusnaamio, voisin ostaa uudelleenkin.

1 kommentti:

  1. Mä ostin just maanantaina XZ:n suklaa-vanilja shampoota (on ollut sitä joskus aikaisemminkin). Ja nyt on siis sekä shampoo, hoitoaine että toi hoitosuihke ja käytin eilen noita kaikkia niin heti tuntu hiukset jotenkin kivoilta ja ehkä kiiltävämmiltä. Tietty sitten ajan kuluessa pitäs enemmän näkyä tulosta mutta jo nyt tuli aika kivat.

    Kotona viime viikolla käyttelin muutamia kertoja tota hoitosuihketta mutta sillon oli kamalan kuuma niin tuntu hiukset vaan likasilta sen jälkeen vaikka kampas sitä Nyt on jo paljon paremmat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)