maanantai 19. heinäkuuta 2010

Kampanjan 10 Avonit.

Sain torstaina kampanja 10:n Avonit :) Tuli taas kaikkea uutta ja kivaa.

Uutta tuoksua, once again. Windscape on merellinen, vesikategoriaan (mandariini, omena, myski) kuuluva tuoksu joka miellytti kumma kyllä nenuani vaikka en yleensä pidä tämän tyyppisistä tuoksuista. Tai sitten mun tuoksumieltymykset ovat alkaneet muuttua :D Tähän on tulossa kampanjassa 12 myös miesten oma versio joka tuoksuu myös raikkaalle. Tuoksu myynnissä kamp 11 ja hinta siinä on 17.90 €

Kun kiireessä tekee jotain, siitä ei tule kuin, noh about tämän näköistä jälkeä kuin tämä epäselvä valokuva. Pahoittelen, että osa valokuvista on tälläisiä luokattoman huonoja, mutta tosiaan pikkasen kiireessä nappailin kuvat. Mutta juu, tässä uudistuneita Advance Techniquesin hiustenhoitotuotteita. Koko sarja uudistui pulloja, tuoksua ja koostumuksia myöten. Otin kokeiluun nuorentavan (köhöm, wonder why? ikäkriisikö?) sarjan Age Retreat johon kuuluu shampoo (vas.), hoitsikka (oik.) ja seerumimainen elvytyslisähoito (kesk.). Sarja lupaa antaa kiiltoa, kosteuttaa, vähentää harjaamisesta aiheutuvaa katkeilua ja elvyttää hiukset kauniiksi ja nuorekkaiksi :) Nämä sekä muutkin AT:n uudistuneet tuotteet myynnissä kampanjasta 11 alkaen.

Samalla sarjalla jatketaan. AT:n Lootuskukkaa sisältävä hiuksiin jätettävä hoitsikka. Se tekee hiuksista ns.säänkestävät. Tämä tuote on loisto niille joilla on taipumusta saada karheat ja pörröiset hiukset varsinkin jos sää on hiemankin kosteampi. Tuote alkaen kamp.11.

Lempituoksuni laventeli on saapunut Naturalsin uutuus käsivoiteeseen. Laventelin lisäksi tuoksukaverina on kamomillaa. Voide on ihana, tekee ihon tosi pehmeäksi. Tuoksu on melko voimakas, mutta se kuka pitää laventelista, pitää myös tästä tuoksusta :) Tuote saatavilla kampanjasta 12 alkaen.

Kannustimena tuli vanha tuttu Välimeren Oliivi hiusnaamio, joka muistaakseni oli ihan pätevää. Olen viimeksi käyttänyt tätä tuotetta parisen vuotta sitten joten en ihan muista millaista tämä oli. Jotenkin on sellainen kutina, että tämä ei ollut ihan niin loistoa kuin Thaimaan Lootuskukka-naamio tai Gojimarja-naamio, mutta kunhan ehdin, testailen uudelleen tätä :)

Naturalsin uutuusshampoo piti ottaa myös omiin jemmoihin, tosin en ole vielä ehtinyt kokeilla tätä. Tuoksu on aivan ihana, kiwi-mandariini. Tämä on 2 in1 shampoo, mutta koska hiukseni ovat karheat, käytän näiden shampoiden kanssa aina hoitsikkaa. Tuote kampanjassa 11 hintaan 1,90 €

Epäpuhtaan ihon sarja Clearskin toi huokosia puhdistavan ja supistavan naamion myyntiin. Vaikka minulla ei ole mitenkään ihmeellisen epäpuhdas iho, saan kuitenkin joskus näppyjä ja varsinkin huokoseni ovat silloin tällöin ihan kamalan suuret :/ Testasin tätä eilen ja olé, mikä naamio! Huokoset supistuivat ja iholle tuli todella raikas olo! Naamio alkoi kiristää melko pian iholla eikä tässä olekaan kuin 5 min.vaikutus aika joten kaikkein kuivaihoisimpien tätä ei kannata ehkä käyttää ollenkaan tai sitten tosi harvoin. 

Kuolleenmeren Mineraalit-sarja saa jälleen uuden jäsenen, vartalokuorinnan. Tämä on vielä testaamatta joten katsotaan onko tämä pätevä kuorinta :) Minun kriteerit kuorinnalle on, että rakeiden pitää tuntua iholla.

Olen ihastunut Avon Speeddry+-kynsilakkoihin, koska ne todella kuivuvat 30 sekunnissa! Tässä uutuusväri Limeade, joka on ihanan omenanvihreä, shiftaa ehkä hieman kullanväriseen myös :)

Olen todellinen "kassi-alma" sen puolesta, että rakastan käsilaukkuja! Tässä uusin rakkauteni, Marimekon Unikko-kassi jonka ostamisesta menee 8 euroa Roosanauha-säätiölle. Kassin hinta on vain 15 euroa, joten ei paha Marimekon kassiksi!  Luulin ensin, että tämä on vain ns.kauppakassi, mutta kassin sisällä olikin kännykkätasku, vetoketjullinen tasku ja muutama muukin tasku :) Joten tämä siirtyi heti minulla käsilaukun virkaan. Valitettavasti tämä ihanuus on myyty loppuun varastosta ainakin nyt hetkellisesti, toivotaan että sitä tulee lisää, koska kysyntä on ollut hurja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)