keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Dermosil.

Tilasin pari tuotetta Dermolta, hyvä ystäväni tekee aika ajoin tilauksen Dermolle ja otan hänen kauttaa aina jotain pientä kivaa sieltä :)

Olen jo kauan halunnut testata Dermoliven tuotteita ja nyt tilasin suihkugeelin. Ihmisellä siis ei voi olla koskaan liikaa saippuaa :D Tykkään tästä tosi paljon ja luulenpa, että tästä tulee kestosuokkarini Dermon valikoimassa :) Tuoksu on aivan ihana, joka jää iholle myös suihkun jälkeen.
Otin testiin myös E-vitamiini-sarjan vartalovoiteen. Tuote on todella pehmeää ja ravitsee ihoa hyvin, mutta tuoksu tökkii. En muistanut yhtään miltä E-sarja tuoksuu ja kun testasin tätä, muistin heti että enpäs tykännytkään tuoksusta :/ Harmi. Mutta käytän voiteen kuitenkin, koska se tekee hyvää iholle vaikka nenu ei tuoksusta diggaakkaan.

Luottodödöni Demolla on Fresh Balancen alkoholiton deo roll-on. Raikas tuoksu ja pitää kainalot kuivina.


3 kommenttia:

 1. Hei kokeilepas joskus DermOliven kuorintavoidetta ja vartalovoidetta, tosi hyviä kumpikin!! <3 Ihana tuoksu!!

  Ja toi Fresh Balance on ihan loistodödö, nykyään määkin käytän melkein vallan sitä. <3

  Oot muuten NIIN oikeessa, suihkusaippuoita ei voi KOSKAAN olla liikaa... ;DD

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea Dermosilista, musta tuntuu että siitä kirjoitellaan aika harvoin blogeissa! Itsekään en muuten pidä E-sarjan tuoksusta :)

  VastaaPoista
 3. Sarppa: Ajattelinkin, että tilaisin seuraavaksi niitä :)
  No hei, olis aika kauheeta jos saippua yhtäkkiä loppuis :D ei semmosta saa päästää tapahtumaan! :D

  tahma: Mä olen huomannut saman, siksi mä ajattelinkin, että kirjoittelen Dermoista tänne, koska ne kuuluvat kuitenkin kosmetiikkoihin joita itse käytän :) E-sarja vaan tuoksuu ällölle, ei voi mitään =/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)