torstai 8. heinäkuuta 2010

Bottega Verde osa 3.

Bottega Verde-tuotteet ovat vieneet tämän kosmetiikkahullun sydämen ja tässä kolmannen tilaukseni saldo:

Sähköpostiini tupsahti tarjouskirje BV:ltä ja minua ei tarvitse kauan houkutella katsomaan tarjouksia, varsinkin kun puhutaan -90% aleista! Tässä eräs tuote joka oli niin hurjassa alessa, kiinteyttävä 24 h kasvovoide. Mutta kun sain tämän tuubin käteeni ymmärsin alennuksen. Tuubi oli melkein tyhjä! En tiedä mikä idea tässä on, että myydään puolityhjiä tuubeja, saadaan ostaja kenties koukuttumaan tuotteeseen ja tilaamaan sitä lisää? Vai sattuiko minulle jokin maanantaipainos tuotteesta? No eniveis,  voide on ihanaa ja tuoksuu hyvältä :) (tuubin ulkonäkö on kyllä aika ysäri) :D

Omena-kasvojenkuorinta oli myös alessa ja klikkasin sitä tietenkin testattavaksi :) Tuote toimii kuin sen pitääkin, kuorii kasvojen ihon silkkisen tuntuiseksi ja plussana jättää ihanan raikkaan ompun tuoksun kasvoille :)

Olen lopen kyllästynyt hiusteni lähtemiseen, joka kerran kun harjaa, jää tuppo karvoja harjaan ja lattialle =/ Ei kiva. Koitan lopettaa sulkasatoni tällä siankärsämöä sisältävällä shampoolla joka lupaa vähentää hiustenlähtöä.

Ja ei tilausta ilman suihkugeeliä :D Tällä kertaa otin vaniljaa ja mirhaa sisältävän 400 ml:sen jättipullon. Tässä on sama efekti kuin Meripihka-vartalovoiteessakin, tulee aivan kuninkaallinen olo :)

1 kommentti:

  1. Oiih, tekis mieli itekkin tuolta tilata.. Menisikö katsomaan noita tuotteita.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)