lauantai 26. kesäkuuta 2010

Sekalaista kosmetiikkaa.

Olen täydentänyt kosmevarastoja (ja ostanut vain ostamisen ilosta uusia juttuja)

Henkkamaukkaan oli tullut taas uusia Hello Kitty-vartalonhoitotuotteita ja mulla on täysi työ vastustaa näitä. Hävisin taistelun itseni kanssa (joka ei ollut mitenkään pitkä edes, mietin kaksi sekunttia ostanko nämä ja ostin). Tropical Berry suihkugeeli ja Melon Freeze-vartalovoide joka jostain kumman syystä ei tuoksu yhtään melonilta! Tuoksu on kookoksinen jossa on ananasta mukana.

Mainoksen Uhrit Ry:stä päivää! Olen käyttänyt monia Gliss-sarjan tuotteita ja nyt tuntuu, että olen löytänyt omani. Uusi Cashmere-sarja sisältää Sheavoita ja vaikka mitä lipidejä ja lopideja jotka siloittaa hiuksia. Tälläinen ikuiseen karvaisuuteen tuomittu hiuslaatuni kiittää taas valinnastani ostaa nämä. 10 pist ja papukaijamerkki.

Suutarin lapsella ei tunnetusti niitä omia kenkiä ole, joten ei voi myöskään olettaa, että Avon-konsultilla itsellään olisi kaapit täynnä suihkugeelejä. Joten siksi niitä pitää välillä ostaa ihan kaupasta. Ikisuosikkini Palmoliven Aroma Therapy Laventeli suihkugeeli jättikoossa (me likey!) ja tarjouksesta napattu Palmoliven Marrakesh Sunrise, joka osoittautui hyvin ihanaksi tuoksuksi :)

Ihmislapsella ei koskaan voi olla liikaa kosmetiikkaa eikä varsinkaan meikkejä. Tarjoustalossa (josta on näköjään tullut uusi lempikauppani) on ollut jo jonkin aikaa Lorkun meikit -40 % alessa. Mukaan lähti luomari, huulikiilto ja huultenrajauskynä.

Luomarista tuli heti yksi suosikeistani! Aivan ihana kimallus! Kesäinen herkullinen väri huulikiillossa ja glitteriä <3Ihana ruskean sävyinen huultenrajauskynä! (käsi kimaltaa kivasti vielä huulikiillosta...)

Alelaarista napattu Lumenen Mustaherukka vartalovoide. Tuoksu on todella ihana, enemmänkin mustaherukkapensaan lehdet kuin itse marja. Voide raikastaa ihoa ja saa sen pehmeäksi. Loistava tuote!

Ja vaikka kylppärissäni on jo noin 200 shampoota joukkoon mahtuu aina yksi vielä. Kahdella eurolla silikoniton Fructiksen Nutri-Repair joka hellii kuivaa ja koppuraa tukkaa.


1 kommentti:

  1. Söpöjä noi Hello Kitty -purkit. Mulle tuli just jotain Glissin näytteitä (2shampoota ja 2 hoitoainetta) mutta en oo ehtinyt kokeilla vielä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)