torstai 24. kesäkuuta 2010

Kynnet.

Olen onnistunut jälleen kerran kasvattamaan itselleni jonkinmittaiset kynnet. Ikävä kyllä, olen ollut lähes koko elämäni kynsienpureskelija, mutta silloin tällöin saan itseni lopettamaan tuon pahan tavan. Nyt kynteni ovat kauniissa kunnossa, en vain pidä kynsieni mallista joka muistuttaa lähinnä lapiota kuin kaunista mantelinmuotoa. Lisäksi kynteni eivät ole sitä vahvinta ja kestävintä laatua vaan lähinnä liuskoittuvaa ja ohutta =/ Mutta sinnikkäästi koitan näitä nyt hoitaa ja pitää niin nättinä kuin mahdollista.

Aina kun saan kynteni hiemankin pidemmiksi, alan hamstrata kynsilakkoja. Tälläkin kasvatuskerralla on käynyt juurikin näin. Tässä ostoksiani:

Minulla on entuudestaan yksi Lumenen Natural Coden lakka ja ostin sen kaveriksi tämän Drama Queen-nimisen sinisen sävyn tarjouksella 2 eurolla :) Lakka ei ole hirmuisen peittävää joten se vaatii vähintään pari kerrosta näyttääkseen nätiltä.

Eräällä kirppiksellä missä käyn suht säännöllisesti myydään uusia kynsilakkoja joita joku ilmeisesti tuo jostain ulkomailta. Lakat ovat uusia ja hinnaltaan 1,90 € kpl. Olen ostanut monta lakkaa tuolta samalta myyjältä edullisen hinnan takia ja eikä lakatkaan hullumpia ole. Sävyjä löytyy neutraaleista tosi shokkiväreihin. Tässä lila metallinhohto ja merkki on Yssy.

Toinen Yssyn lakka on kaunis persikkainen, mutta kynnellä tämä on oikeastaan pelkkää shimmeriä ja kiiltoa. Oivallinen päällyslakka jonkun mattalakan kaveriksi!Rakastuin heti tähän neonoranssiin, joka on myös kirpparilta samalta kynsilakkamyyjältä. Tämä näyttää ihanalta yksinään ja edellisen persikkaisen Yssyn lakan kanssa. Lakka on itsessään melko ohutta, joten yksinään käytettynä kerroksia tarvitaan kolme.


Samaan sarjaan kuuluu muitakin ihania värejä, esim. tämä neonvihreä joka ei kuvissa näytä kovinkaan neolta. Mutta livenä se on todella kirkas. Isäntä pyöritteli pari kertaa silmiään kun lakkasin tällä kynteni :D 

Tässä tämä vihreä kynsissäni, päällä on glitter-lakkaa, josta alla enemmän infoa.

Nimittäin tätä glitteriä. Glitter-lakoissa on yksi huono puoli, ne eivät meinaa irrota millään kynsistä pois. Tosin tämä lähti melko vähällä pusertamisella. Tämäkin lakka samalta kirpparimyyjältä. Ainoa miinus tässä lakassa on aivan jäätävä haju! Joka valitettavasti ei haihtunut kunnolla pois edes kuivuttuaan.

Ja vielä yksi lakka samalta kirppismyyjältä. Ihana metallinhohtoinen helmiäispunaliila :) Pysyi kynsissä vähän huonosti, lähti saman tien melkein lohkeilemaan, mutta kaunis väri.

Ostin Tarjoustalosta kaksi Glitterviilaa (lähinnä koska ne oli nättejä, huono tekosyy, I know). Olivat euron kappale ja totesin samantien, että ovat kynsien murhaajaviiloja. Kauhean kovia ja viilaavat aivan liikaa. Mutta säästin nämä sitä varten jos minulla on joskus esim. tekokynnet, näillä on hyvä viilata niitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)