maanantai 28. kesäkuuta 2010

Bottega Verde osa II.

Kuten edellisessä Bottega Verde-postauksessani lopussa kerroin, minulle oli tulossa jo toinen paketti BV:ltä. En tiedä kehtaanko edes tunnustaa ääneen tai äänettömästi, että taisinpa tilata sieltä jo kolmannenkin kerran! :D No sieltä tuli meiliin tarjouskirje ja pakkohan sieltä sitten oli muutama tarjoustuote tilata.

Mutta tässä nämä kakkostilauksen saaliit:

Tarkoituksenani oli tilata lisää ihanaa mango-suihkugeeliä, mutta sitä ei enää löytynyt sieltä sivuilta! Joten otin sitten tämä passionhedelmä-suihkugeelin. Tämä on aivan yhtä ihanaa kuin se mangokin, hedelmäistä ja jättää iholle ihanan tuoksun <3 

Tämän kaksikon nappasin tarjousosiosta virtuaaliseen ostoskärryyni. Mantelishampoo ja -hoitoaine. Tuoksu on samanlainen kuin Amaretto-manteliliköörissä! Shampoo oli hiukan ylipesevä ja hoitsikka liian ohut mun vaativille hiuksilleni. Näiden pitäisi kosteuttaa ja silottaa, mutta vähän huonosti piti ne lupaukset mun hiusten kohdalla. Nämä ovat oivalliset silloin kun laitan hiukseni kiharoiksi eli en föönaa niitä suoraksi. En ehkä kuitenkaan osta näitä toiste, koska hiukseni eivät ihan olleet kiitolliset näiden jälkeen.

Saanko esitellä uusin rakkauteni kohde: Meripihka-vartalovoide. Voide on niin ylellistä, että tunnen melkein itseni kuninkaalliseksi kun tätä sivelee iholle. Tuoksu on aivan mieletön ja koostumus silkkistä ja ihanaa. Ah, olen rakastunut tähän <3


Tämän hauskan nimisen meikkivoiteen alle tulevan primerin tilasin silkasta kiinnostuksesta. En ole päässyt tätä testaamaan in action vielä, mutta uskon tämän olevan hyvä. Tuoksu miellyttävä, koostumus hyvä. BV:n sivuilla tuotteesta sanotaan näin:
"Tämä voide on paljon enemmän kuin pelkkä meikinpohjustusvoide! Voide tasoittaa, täyttää ryppyjä ja häivyttää ihon pikkuvirheitä tehden ihosta tasaisen ja kuulaan jo ennen meikkivoiteen levitystä. Tuotteen koostumus on kevyt ja läpikuultava, minkä lisäksi se sisältää antioksidanttista E-vitamiinia ja kosteuttavaa pantenolia."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)