tiistai 4. toukokuuta 2010

We Care Icon Perfect Rasberry.

Isännän sisko lähetti minulle linkin jonka kautta pääsi nopeimmat valitsemaan yhden We Care Iconin tuotteen itselleen ilmaiseksi. Minuahan houkuttaa aina kosmetiikka ja varsinkin jos sitä saa edullisesti tai jopa ihan ilmaiseksi.

Osa tuotteista joista sai valita oli loppunut jo, mutta onnistuin saamaan huulikiillon :) Ja tänään tuo ihanuus saapui postissa.


Sävy oli kaunis Perfect Rasberry. Iloitsin aplikaattorista joka oli suti eikä tönkkö vaahtomuovinen vippa!

Kammoksun yleensä näin kirkkaita sävyjä, koska minulla on melko täyteläiset huulet ja jos käytän näin kirkasta sävyä, naamastani ei näy muuta kuin huulet :D Mutta tämä sävy vaikutti kivalta, hyvä pigmentti ja varmasti tulen käyttämään tätä sävyä, ainakin iltameikin kanssa. Eli tykästyin kyllä! Mukana tuli vielä -50 % alekuponki jolla saa ostaa puoleen hintaan minkä tahansa WCI:n tuotteen tämän vuoden loppuun asti Sokokselta. Voisin ostaa toisen huulikiillon tämän kaveriksi, mutta otan luultavasti jonkun nudesävyn, en viitsi ihan villiintyä ja astua liikaa mukavuusalueeni ulkopuolelle :D

2 kommenttia:

  1. Mulle tuli toi sama, ja laitoin sitä töitten jälkeen meikittömään naamaan, muutenkin rähjäsen näkösenä, niin ei oo vielä ihan vakuuttunu tykkäsinkö väristä, tuote muuten vaikuttaa erinomaiselta kyllä. Jos ei tuu muuten käyttöön, niin pitää antaa siskolle maskipakkiin :D

    VastaaPoista
  2. Ruu: Sama juttu, eipä mulla ollut myöskään meikkiä naamassa kun kokeilin tuota :) Mutta ihan kiva väri oli, kesällä kun saa vähän väriä kasvoihin tuo varmasti toimii vielä paremmin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)