maanantai 3. toukokuuta 2010

Välttämättömyydet osa 3.

Sarja "välttämättömyyteni" jatkuu.

Olen jo 10 vuotta kärsinyt kenkkuilevasta ruoansulatuksesta ja närästyksestä. Vaiva on pirullinen ja kiusaa toisinaan useinkin. (Riippuu toki pitkälti siitä mitä olen syönyt) Näin taannoin jossain naistenlehdessä artikkelin Gastronel+-luontaistuotteesta jota kehuttiin todella tehokkaaksi. Artikkelissa haastateltu testihenkilö kertoi jättäneensä vatsalääkkeet kokonaan pois ja jopa pystyvänsä syömään lähestulkoon mitä tahansa ilman kipuja.
Mainoksen uhrina ja närästykseen suhteellisen tympätyneenä ostin innolla tämän ihmetuotteen. Pitää sanoa, etteivät turhaan tätä kehuneet. Toimii tosiaan ja lääkkeet on voinut unohtaa lähes kokonaan. Närästys vähentyi ja muutenkin vatsa voi hyvin. Tämä tuote pitää huolta koko ruoansulatuskanavasta ja sisältää pelastavia maitohappobakteereja jotka ehkäisevät tehokkaasti mahatauteja ja helpottavat oloa esim. antibioottikuurin aikana.
Suosittelen kaikille kenellä massu reistaa ja takaisinvirtausta esiintyy. Minua tämä ainakin auttoi ja jatkan tämän syömistä säännöllisesti.
Paketissa on 60 kpl tabletteja ja maksaa noin 24 euroa. Päiväannostus on 1-3 tablettia. Itse syön 2 tablettia päivässä, yhden aamulla ja yhden illalla.

Toinen pelastukseni on ruoansulatustabletit joita saa myös luontaistuotekaupoista ja hyvin varustetuista ruokakaupoista. Nämä entsyymit pilkkovat ruoan proteiinit ja hiilarit helposti sulaavaan muotoon ja ruoansulatus nopeutuu eikä aiheuta närästystä ja vatsavaivoja. Näitä voi käyttää vaikka ei muuten närästyksestä kärsisikään, mutta jos toisinaan jotkut esim. tuliset ruoat aiheuttaa vaivoja. Tuotteen hinta on noin 14 euroa ja paketissa on 60 kapselia. Annostus on yksi kapseli ennen ateriaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)