keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Toukokuussa loppuneet.

Mä aloitan myös monen muun bloggaajan tavoin kirjaamaan blogiini loppuneita kosmetuotteita. Näin pysyn itsekin vähän kärryillä kuinka kauan tuotteet kestää ja mikä loppui milloinkin.

Helmikuussa (?) hankkimani Dermon peruspuhdistusmaito tuli eilen illalla päätökseen. Tykkään tästä putsarista, käytän tätä Lumenen öljypuhdistuksen jälkeen kun puhdistan meikin iholtani pois. Mulla odottaa tätä samaa tuotetta vielä toinenkin pullo kaapissa.Tosi hyvä hinta-laatusuhde. Muistaakseni tämä maksaa noin 4 euroa. Tuote on hajustamaton ja sopii herkälle ja kuivalle iholle.

Loppuun kului myös H&M:n Vanilja-Omena suihkugeeli. Ostin tämän lähinnä pullon takia ja tykästyinpä tähän tuoksuunkin kaupassa tätä nuuhkiessani. Käytössä tuoksu kuitenkin alkoi tökkiä big time ja olin ihan tyytyväinen kun mokoma loppui! Koostumus oli aivan normaalia suihkusaippuaa ja hinta muistaakseni taisi olla noin 3 €.

Kylmägeeli joka kuuluu välttämättömyyksiini kului myös loppuun. Leikkasin tuubin kahtia, että sain viimeisetkin rippeet tuubista hyödynnettyä! Loistava tuote ja tätä on lisää kaapissa jemmassa :) Tätä pitää aina olla, kun teen Dermolta tilauksen, tilaan melkeinpä aina tätä, koska tämä on välttämättömyyteni nro 1!

Tämä viime kesänä ystävättäreni kampaamosta ostamani selvityssuihke loppui nyt. Eli riittoisa tuote! Tykkään tästä tosi paljon, tuote on kotimainen, tuoksuu ihanalta ja tekee sen minkä lupaakin eli silottaa hiuksia ja auttaa harjaa menemään niistä läpi ilman itkua ja hammastenkiristystä. En muista yhtään mitä tuote maksoi, mutta ajattelin hankkia tätä lisää :) 

Loppuun vielä kuva kivasta pienestä kukkakimpusta jonka äiti toi tänään käydessään meillä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)