tiistai 18. toukokuuta 2010

Toukokuussa loppuneet osa 2.

On jälleen aika listata loppuneita tuotteita:

Samaan aikaan ostamani Schwarzkopfin Gliss-sarjan Asia Straight shampoo ja hoitoaine joista jälkimmäinen loppui ensin, niinkuin aina mulla käy. Shampoota on vielä puoli pulloa jäljellä kun hoitoaine ottaa ja loppuu. Kirjoittelinkin näistä hiustenhoito-postauksessani parisen kuukautta sitten ja mielipiteeni on edelleen sama. Tuote ei suorista tipan tippaa saati pidä hiusta suorana. Päinvastoin, tukka on aamulla karvaisempi ja enemmän pörrössä kuin normaalisti! Toistamiseen en näitä enää osta.

Loppuun kului myös Dermon Luonnonkosmetiikan Puhdistusvaahto, joka oli myös hienoinen pettymys. Pidän Dermon vaaleanpunaisesta puhdistusvaahdosta, mutta tämä tuote ei ollut sinne päinkään! Iho jäi kummallisen kireäksi ja vaahto oli omituisen jäykkää. Oli kuin olisi hinkannut vaahtomaista purukumia naamaansa! 

Laventelin tuoksuinen Bodyshopin suihkugeeli loppui nyt. Ostin tämän joulun tienoilla, mutta olen käyttänyt tätä säästeliäästi. Rakastan laventelin tuoksua ja nuuhkisin tätäkin ensin alkuun huumaantuneena silmät kierossa, mutta loppuaikoina tuoksu alkoi vähän tökkiä. Laventeli on tuotteessa ehkä jopa liiankin voimakas ja koko kylppäri tuoksui eteeriselle suihkun jälkeen.

Lempilapseni Anew Clinicalin mikrokuorinta kasvoille loppui :( Tätä aion ehdottomasti hankkia lisää jahka tämä tulee hyvään tarjoukseen Avonilla. Tuote kuorii loistavasti ja iho kiittää. Olen enemmän kertonut tuotteesta täällä.

Sain alkuvuodesta ystävättäreltäni Dermon viilentävän silmänympärysvoiteen ja tästä tykkäsin tosi paljon! Tulen tilaamaan tätä lisää jatkossa :)

Joulun aikoihin H&M:stä ostamani Hello Kitty-vartalovoide loppui. Tuoksu ei alkanut tökkiä missään vaiheessa vaikka makea olikin. Voide oli myös yllättävän hyvää iholla, kosteutti ja imeytyi hyvin eikä vaan muljunut iholla eestaas.

4 kommenttia:

 1. kosmetiikkafriikkinä tykkään lukea yllättäen kosmetiikasta...Ja selailinkin heti koko blogiasi läpi... Tässä tulee ehdotus: voisko kaikki kosmetiikka-aiheiset kirjotukset olla tunnisteen kosmetiikka alla? Nyt kaikilla on oma tunnisteensa merkin tai käyttötarkoituksen mukaan ja minusta se oli jotenkin tosi hankalaa.. Ja noista loppuneista on aina mukava lukea.. Pidän kirjaa omista tuotteistani kans. Ja ai kun se on mukavaa. Vaikka meinaa tulla uusia enemmän kuin vanhoja loppua. Kiitos mukavasta blogista!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos kommentistasi ja parannusehdotuksesta :) Se olikin hyvä idea, laitan jatkossa kosme-postauksiin kosmetiikka-tunnisteen :)

  VastaaPoista
 3. Itse olen aina vähän kriittinen noita H&M:n vartalovoiteita kohtaan (omat kokemukseni niistä ovat suurimmaksi osaksi juurikin tuollaisia "iholla eestaas muljuavia"), mutta hyvä että Hello Kitty toimi :) Ehkä voisin taas joskus itsekin testata jotain Hennesin voidetta, josko vaikka laatu olisi niissä parantunut :)

  VastaaPoista
 4. Ann: Mulla on ollut sama juttu ja tuon Hello Kitty-vartalovoiteenkin ostin lähinnä pullon takia. Mutta voide olikin itseasiassa tosi kivaa! Saattaa olla, että laatu on parantunut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)