maanantai 3. toukokuuta 2010

Ruishampurilaiset.

Tehtiin tässä yhtenä päivänä isännän kanssa ruishamppeja ruoaksi. Itseasiassa pihvejä tuli niin monta, että syötiin hampurilaisia muutaman päivän ajan :D Onneksi ruishampurilainen on ravintosisällöltään rikkaampi kuin tavallinen pullamössö-hamppi.

Isäntä teki muhevat jauhelihapihvit! Taikinaan sekoitettiin pekoninpaloja ja sipulia.

Minä toimin pilkkojana. Tomaatit siivutettuina.

Tehtiin Ultra Kevyestä Majoneesista maukkaampi lisäämällä joukkoon vähän vettä, sitruunamehua, suolaa, mustapippuria ja sinappia.

Äidin tekemät etikkakurkut.

Ja Cheddaria pitää olla!

Isäntä laittoi pihvien päälle Chevre-palat kun pihvit menivät uuniin pienen pintapaiston jälkeen. Mä voisin elää Chevrellä!

Los salados.

Pihvit käytettiin pannun kautta ennen uuniin laittoa.

Ruisleipänä toimi Salosen Makupalat jossa on vaahterasiirappia ja rusinoita. Nam!


Ja eikun syömään!

Herkullista, helppoa, ruokaisaa, terveellistä ja ennenkaikkea maistuvaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)