maanantai 10. toukokuuta 2010

Risteilyllä.

Olimme viikonloppuna isännän kanssa miniristeilyllä. Mieheni kuuluu erääseen urheilukerhoon jonka järjestämä reissu oli. Juhlittiin kerhon 40-vuotisjuhlia.

Ja kuten laivalla oloon kuuluu (ainakin minulla) taxfreehen on pakko päästä! Mietin pitkään ostanko mitään kosmetiikkaa ja yhdessä vaiheessa olin jo täysin vakuuttanut itselleni etten tarvi oikeasti yhtään mitään. Ja  sittenhän se tapahtui. Löysin ihan sattumalta (oikeasti kävin systemaattisesti läpi tuoksuhyllyä ja tuoksuttelin lukuisia hajuvesiä) aivan mielettömän kesätuoksun! Ja pitihän se sitten ostaa, vaikka just olin 3 sekunttia aikaisemmin sanonut itselleni etten ainakaan hajuvettä osta! Mikä itsekuri! :D

Burberry Summer for Women. Pitkästä aikaa aivan ihana tuoksu! Puhdas, raikas, hedelmäinen, kesäinen. Me likey! Eikä hintakaan ollut paha, 32 € 50ml.

Ja pullokin on ihana! Kuin pyöreä, vaaleanpunainen pastilli!

Ja juhlaristeilyllä kun oltiin, meikata piti vähän fiinimmin. Koitin ottaa perjantaisesta silmämeikistäni kuvia, mutta niistä ei yksikään onnistunut joten laitan tähän nyt la-meikin. Kuva ei tee oikeutta väreille yhtään ja harkitsen jälleen vakavasti digijärkkärin hankkimista, josko nämä meikkikuvatkin onnistuisi paremmin!

Tässä meikki näyttää ihan vaisulta ja pliisulta, vaikka oikeasti oli melko näyttävä. Silmän sisänurkassa oli kultaan siftaavaa vaalean oranssia voidemaista luomaria, ulkonurkassa tummanruskeaa ja kulmaluun alla Grimasin kirkasta mattaoranssia. Ja kuvassa näyttää kuin olisin vähän sipaissut vaan vaaleanruskeaa, tummemman ruskeaa ja jotain oranssihtavaa luomilleni. Ei kiva :(

Meillä oli ikkunallinen hytti ja innostuin kuvailemaan ikkunan läpi muutaman meriaiheisen kuvan:Joku tyyppi oli maalaamassa taulua tuossa luodolla! :D

Ja eilisen äitienpäivän kunniaksi tein turkoosi-ruskean silmämeikin :) Inspiraation sain Terheniltä joka esitteli meikin omassa blogissaan joku aika takaperin :)

Laitoin turkoosin sisärajauksen (joka kuvassa näyttää siniseltä, kiitos kamerani jota ei ilmeisesti ole tarkoitettu ikuistamaan meikkejä kunnolla!)

Tykkäsin itse tosi paljon meikistä ja isäntäkin kehui sitä! :) Äiti ja anoppi myös huomasi uuden meikkilookini ja sain kuulla, että hyvältä näytti.

5 kommenttia:

 1. Ihana pullo :). Mäkin helmikuussa menin heti katteleen DKNY:n tuoksuja ja löysinkin yhden tuoksun jota olin miettinyt. Aattelin kumminkin etten heti sitä osta. Mentiin sit Tukholmaan ja löysin sieltä toisen limited edition -pullon mut vaaleanpunaisen. Se oli aika kallis mutta oli ihan pakko saada :D ja tuoksukin on ihana. Sitten kun palattiin laivalle niin kävin ton toisenkin (vihreän) pullon vielä hakemassa :D.

  En oikein osaa käyttää hajuvesiä ja suurimmasta osasta tulee paha olo/pää kipeäksi mutta noi tuoksut on ihania ja sitten mulla on pari muutakin tuoksua jotka on mulle sopineet :).

  VastaaPoista
 2. I'm Lacking: Mä kans tuoksuttelin DKNY:n Delicious-tuoksuja yks päivä Sokoksella. Ihania olivat! Mä olen melkoinen tuoksufriikki (ja kosmefriikki muutenkin). Ajattelin tuolla laivalla monta kertaa, että jos mulla olis rahaa ihan tolkuttomasti, olisin ostanut sieltä vaikka mitä! :D

  Toi Burberryn tuoksu on tosi kevyt ja mieto, mä tykkään myös makeistakin ja melko voimakkaistakin tuoksuista, mutta sitten tämmöset miedommatkin iskee :) Tuo Burberryn tuoksu on tosi puhdas, tuli mieleen vähän Kickistä saatavat Clean-tuoksut!

  VastaaPoista
 3. Aina kun minäkin menen laivalle, on minun aivan pakko päästä taxfreehen

  VastaaPoista
 4. Ei se kamera, vaan se kuvankäsittely! :)

  No okei, järkkärillä tulee parempia kuvia sitten kun sitä osaa säätää, mutta kyllä järkkärikin vääristää valkotasapainoja ja värejä, jos niitä ei säädä jälkeenpäin kuvankäsittelyohjelmassa. Vähemmän, mutta silti. Sitten on vielä eroja merkkien välillä. Muistan, kun mulla oli joku Samsungin pokkari vuodelta kivi ja miekka, se teki kuvista aina liian punertavia.

  Mutta suosittelen kyllä järkkärin hankkimista, jos/kun valokuvauksesta tykkää ja jaksaa säätää. Kannattaa aloittaa vaikka käytetyllä tai halvemmalla aloittelijoille suunnatuilla rungoilla. Ja tässäkin kannattaa muistaa, että ei välttämättä ole väliä mikä runko on, koska hyvänkin saa pilattua huonoilla objektiiveilla.

  Tulipa selitystulva! :D

  VastaaPoista
 5. Pinja: :)

  Johanna: Niinpä :D kyllä mä vähän syytän kameraakin, en vaan ymmärrä että vaikka tekisin miten kivan meikin tahansa, kuvassa se näyttää aina ihan plissulta :O Jommassa kummassa on vikaa, meikkaajassa tai kamerassa :D

  Jooh, pitää laittaa harkintaan tuo järkkärijuttu. Se olis kyllä kiva :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)