keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Peli-ilta.

Meillä oli viime perjantaina illanistujaiset hyvien ystäviemme kanssa pitkästä aikaa. Tein samaiseen iltaan aiemmin mainittuja Rocky Road-paloja.
Oli niin kivaa, pelattiin mm. 80-luvun klassikkopeliä Hotellia jota tuli joskus lapsena tahkottua veljen kanssa tuntikaupalla. En ole pelannutkaan peliä sitten niiden aikojen ja oli kyllä aivan hulvatonta laittaa hotellien pystytys käyntiin ja aloittaa kova kiinteistökauppa :) Pelin lomassa syötiin nameja ja juotiin ihanan raikasta holitonta boolia. Ja kuten tapoihin kuuluu, hulvattomat jutut lensi ilmassa ja nauroimme vatsat kippurassa :D Kiitos vielä kivasta illasta T & S :)

(Isäntä voitti koko pelin ja nimesimme hänet Donald Trumpiksi)

Siirsin olkkarimme tekstiilit kesäaikaan ja vaihdoin kesäiset raitaverhot ikkunaan :) Verhot Jotexilta.

Pöytä odottaa syömämiehiä :) Isäntä teki herkullisen jauhelihapiiraan, mä tein Rocky Roadeja ja lisäksi ostin Almondyn Lemon Cheesecaken.

Ja taittelin servetit tälleen fiinisti :) ohje oli ruotsinkielinen, mutta hyvin onnistui vaikka mun ruotsi onkin vähän ruosteessa.

Hotelli-pelin miljoonat pöydässä.

Tonttikauppa on aloitettu, samoin rakennustyöt.

Lainhuudatustodistuksia.

President-hotellin rakennukset eivät meinanneet pysyä pystyssä, joten ne kaatuivat kuin WTC:n tornit. Siksi nimesimmekin tämän Ground Zeroksi :D

Holiton kesäbooli.
1.5 litraa Vadelma Vichyä
1 litra mansikkamehua
1 litra appelsiinimehua
jäitä
Tsaukkitaukki-hemuja.

2 kommenttia:

  1. Vitsit kun haluaisin oppia taittelemaan servetit noin kivasti! :) Kokemusteni mukaan se tuntuu olevan ihan liian monimutkaista puuhaa aivoilleni ja sormilleni..

    VastaaPoista
  2. Ann: Ei ollut vaikea juttu ollenkaan! :) Voin postata sulle tähän linkin minkä ohjeiden mukaan mä taittelin nuo:

    http://www.brudobrollop.se/manadsarkiv/brytningar/fransk_lilja/ny_fransk_lilja.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)