tiistai 6. huhtikuuta 2010

Kirjakirppis!

Mulla on tuolla kasa kirjoja jotka olen ajatellut myydä kirppiksellä, mutta tulipa mieleeni, että laitan tänne osan niistä jos joku haluaa ostaa niistä jonkun tai useamman :) Hihkaise kommentilla jos joku kirja kiinnostaa, ensimmäisenä kommentoinut saa osto-oikeuden kirjaan/kirjoihin. Annan sähköpostin kautta tilinumeroni ja kun suoritus (kirjan hinta + postarit) näkyy tililläni, kirja lähtee postiin :)Kirjat ovat kovakantisia, jos toisin ei mainita. Kaikki kirjat ovat hyvässä kunnossa ja osa on jopa aivan uusia, ei edes koskaan luettuja.

Tässä myynnissä olevat kirjat:

Patricia Cornwellin Kay Scarpetta-sarjan osat 7-13 Ansaittu Kuolema, Luonnoton Surmaaja, Syttymispiste, Mustalla Merkitty, Ruumiin Todistus, Raatokärpänen, Pahan Jäljillä. 
Kirjat ovat 3 euroa kappale, mutta koko paketin saa ostaa 18 eurolla.

Lauren Weisberger VIP-ihmisiä, hinta 3 euroa.

Christopher Paouni Eragon, pokkari aivan uusi, hinta 3 euroa.

Raija Oranen Puhtaat Valkeat Lakanat, pokkari aivan uusi, hinta 3 euroa.

Virgin Suicides hinta 3 euroa. MYYTY!

Annie Murphy Kielletty Hedelmä, hinta 1 euro.


Stephen King Hohto, pokkari, hinta 2 euroa. MYYTY!

Stephen King Pimeä Puoli, pokkari, hinta 2 euroa

Dan Brown Meteoriitti, uusi kirja, ei luettu kertaakaan, hinta 4 euroa.

Alabaman Hullut, hinta 2 euroa.

Belva Plain Perhesalaisuudet, hinta 3 euroa.

Hellyyden Ehdoilla, hinta 2 euroa

Noidat, hinta 2 euroa.

Ylepeys ja Ennakkoluulo, hinta 3 euroa

Merenneitojen laulu, hinta 2 euroa.

7 kommenttia:

 1. voi tulla kovat postikulut jos alkaa kirjoja tilailemaan, mistäpäin maailmaa noita voi noutaa ? meinaan et toi Itellan toiminta ei nylkyään ole halpaa... niin ja oletus että kirjan hintaan toki tulee lisänä ne postikulut ? muutenhan ne menis isommissa paketeissa jo tappiolla, kirjat siis... onnea kirjamyyntiin kumminkin :)

  VastaaPoista
 2. Ruu: Kirjoittelin tuonne, että jos joku haluaa ostaa, lähetän paketin kun kirjan hinta + postarit näkyy tililläni. Eli kyllä postarit menee ostajan piikkiin.

  Ei ole halpaa Itellalla ei, tiedän kun lähetän aika usein paketteja. Toki näitä saa tulla noutamaankin, jos sattuu asumaan Turun lähellä.

  Oli ehkä tyhmä idea laittaa tänne myyntiin kirjoja, mutta myydään kirjoja Huuto.netissäkin ja sielläkin tulee postikulut jos jonkun kirjan huutaa.

  VastaaPoista
 3. eihän idea huono oo, mutta en mä tiedä tilaisinko ite kahden euron kirjaa josta pitäis maksaa ties kuinka paljon postimaksuja :D mutta onhan tossa hyviä kirjoja en sitä toki sano, jos asusin lähempänä noutaisin useamman omaan hyllyyni, mutta jätän nyt väliin, Itellalle maksaminen ei hoikuttele, ja omassa hyllyssäkään ei oiken ole edes tilaa, pitänee lähteä joku kaunis päivä hylly ostoksille taas :D

  VastaaPoista
 4. Hei mää voisin ostaa viel Hohdon ja Virgin Suicidesin. Ei tarvii lähettää, ehdin saada ne kun nähdään seuraavan kerran. :)

  VastaaPoista
 5. Sarppa: Okei, ne on varattu sulle :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Vieläkö sinulla olisi tuo Ruumiin Todistus myytävänä? :)

  VastaaPoista
 7. Nina: Se on kuule myyty kirppiksellä sittemin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)