tiistai 30. maaliskuuta 2010

Välttämättömyyksiä osa 1.

Ajattelin aloittaa blogiini sarjan nimeltä "Välttämättömyyksiä".  Ne ovat asioita joita käytän säännöllisesti ja joita ilman ei voi olla.

Ensimmäisenä kerron teille välttämättömyydestäni nimeltä Kylmävoide. Olen kokeillut useita kylmägeelejä/-voiteita vuosien mittaan, mutta paras on ehdottomasti Dermosilin Kylmävoide.

Mulla reistaa selkä tämän tästä, olen lapsena ollut onnettomuudessa jonka ansiosta selkäni jaksaa vihoitella vielä tänäkin päivänä. Oiva apu selän kolotukseen on Kylmävoide. Se poistaa lihasjännityksen, vähentää tulehdusta, rauhoittaa, viilentää. Olen lukemattomia kertoja hieronut iltaisin tätä kipeään selkääni ja aamulla olen ollut kuin uusi ihminen!

Voide toimii myös muullakin tavalla, kesällä se tehoaa auringon käryttämään ihoon sekä hyttysenpistoihin. Viimeksi mainittuihin erittäin tehokkaasti. Sattumoisin olen myös hyvin allerginen ihminen ja kun hyttynen kuppaa minua, minulle tulee yleensä valtavat paukamat jotka kutiavat ja punoittavat pitkän aikaa. Tämä voide on pelastus myös siinä kohtaa :)

Jos tuote ei ole tuttu entuudestaan, suosittelen kokeilemaan jos jotain yllä mainittua vaivaa sattuu olemaan silloin tällöin. Tuotteen hinta on 5,20 € ja Dermosil-tuotteita voi tilata www.dermoshop.fi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)