maanantai 1. maaliskuuta 2010

Kissoja.

Olen pienestä asti ollut kissaihminen. Meillä on kotona ollut aina kissoja ja itsellänikin oli ihana poikakisu yli 10 vuotta sen jälkeen kun muutin vanhempieni luota omaan kotiin. Poikakisuni menehtyi vaikeaan virtsatiesairauteen vähän yli 4 vuotta sitten. Ajattelen häntä edelleen päivittäin ja ikävä on vieläkin kova. Uutta kissaa emme ole mieheni kanssa ottaneet, koska minulla todettiin astma muutama vuosi sitten enkä kestäisi jos joutuisin luopumaan rakkaasta lemmikistä sen takia.

Näin ollen olen täyttänyt meidän kotimme kaikilla ihanilla kissa-aiheisilla esineillä. Kissoissa on vaan jotain niin jumalallista ja hienostunutta mystiikkaa. Kissat ovat sympaattisia olentoja jotka rakastava omistajaansa pyyteettömästi :)

Tässä kotimme kissa-juttuja :)

 
Kissa-aiheinen kaunis taulu joka on ollut minulla monta vuotta. Muistaakseni ostin tämän KodinYkkösestä.  
Kaksi kisuaiheista pikkutaulua jotka ostimme mieheni kanssa Tallinnan matkalta.


Mieheltäni saatu puinen kisupatsas eteisemme pöydällä.


 Keittiömme munakello eli kissakello :)


Ystävältäni saatu talouspaperirullateline.


Äidiltä saatu muhkea kisu kirjastossamme.


Tämä on melko uusi hankita. Ostin tämän kauppareissulta Prismasta kun oli laitettu alekoppaan! Kisun hinta oli vain 2 euroa!


Iso puinen kisu joka istuu olohuoneessamme Lack-hyllyllä. Valokuvaamisen ajaksi hän pääsi pöydälle :)


 Mieheni yöpöydällä nukkuva keraaminen kisu :)


Ja vähän villimpi kisu, nimittäin Leijona :) Olen saanut tämän syntymäpäivälahjaksi vuosia sitten isoäidiltäni. Leijona kuuluu Arabian Run Free-sarjaan, jonka valmistus on tietääkseni lopetettu.

2 kommenttia:

  1. Ihania kisuja ! Mistä oletkin löytänyt noin ihania! Tuolla isolla puisella kisulla (joka istuu lack hyllyllä) on kyllä varsin kissamainen ilme :D

    VastaaPoista
  2. Voi nuo on kerätty vuosien saatossa milloin mistäkin! :) Aina kun jossain on jotain kissamaista sisustustavaraa, minut löytää melko varmasti niiden ääreltä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)