lauantai 27. maaliskuuta 2010

Inglot.

Käväisin torstaina kauppakeskus Myllyssä ja sinne oli avattu uusi kosmetiikkaliike, Inglot. Pikapikaa vilkaisin tuotetarjontaa ja sehän miellytti kosmetiikkafriikin silmää!

Luomiväreissä oli aivan ihania värejä ja pienellä testauksella käden iholle, pigmentti tuntui loistavalta. En kauhean kauan tutkinut kaupan antimia, isäntä kun huokaili kaupan ulkopuolella aavistuksen kärsimättömänä :D Älkää käsittäkö väärin, minun ihana mieheni on harvinaisuus joka tykkää shoppailusta ja yleensä jaksaa kärsivällisesti kävellä perässäni vaatekaupoissa ja jopa kosmetiikkakaupoissakin ilman suurempia hikoiluja ja huokailuja. Tällä kertaa olimme ruokakauppareissulla ja olimme jo viettäneet siinä vaiheessa tunnin yhdessä miesten vaateliikkeessä josta isäntä osti itselleen muutamat housut. Siksi hän ei oikein näyttänyt kärsivällisyyden perikuvalta joten säästin hänen tuskaansa ja päätin tutustua liikkeeseen paremmin paremmalla ajalla, ilman häntä :D

Se pieni kaupassa viettämäni aika herätti ihan hurjat mielenkiinnot Inglotia kohtaan ja kotiin päästyäni tutkin heti netistä, mitä sarjasta sanotaan. Minulle selvisi, että Myllyssä oleva liike on Suomen ensimmäinen ja toinen avataan kesällä Turun Hansakortteliin! Lisää liikkeitä on tulossa ympäri Suomea ja siihen asti tuotteita voi tilata postimyynnin kautta jos ei satu asumaan Turun lähettyvillä.

Facebookissa on oma fanisivusto tuotteille. Täältä pääset tutkimaan mitä siellä sanotaan asiasta.
Hinnat olivat mielestäni huokeita, luomivärinapit (samaan tyyliin kuin Mschic, Grimas) 10 €, huulipunat 12 €, meikkivoiteet 15 €, ripsarit 12 € jne. Tuotteet olivat kauniisti ja selkeästi esillä ja väreittäin. Innostuin niin paljon varsinkin luomiväreistä, että illalla nukkumaan mennessäni suunnittelin päässäni mitkä kaikki värit haluan :D (kuka muu miettii tälläisiä keskellä yötä?)

Markkinointi & Mainonta-nettisivustolla kerrotaan Inglotista lisää.
Olitko sinä kuullut tästä merkistä aiemmin?

5 kommenttia:

 1. Eri blogit on mainostanu merkkiä kovasti ja innolla odotan että tänne pääkaupunkiseudullekkin semmonen rantautuisi :D

  VastaaPoista
 2. Ruu: Tuossa M&M-linkissä sanotaan, että pk-seutu saa oman liikkeensä syksyllä! Vielä siis pitää odottaa, mutta tulossa on :) Ihmettelen suuresti miksi Helsinki ei ollut ensimmäinen kaupunki jonne avattiin Suomen ensimmäinen Inglot-liike! Ehkä oli halvempaa aloittaa Suomen valloitus pienestä Raision kokoisesta kaupingista, who knows.

  VastaaPoista
 3. Niin tai sitten siinä on synä se että sieltä löytyi ensimmäinen innokas liikkeen perustaja :D Uskoisin että tuotteilla on kysyntää joka kaupungissa kumminkin, että kyllä se aikanaan tänne tulee, onneksi Vantaalata ei ole Helsinkiin pitkä matka, tosin ei sitä tiedä vaikka vastaava avautuisin johonkin noista suurista ostoskeskuksisakin.

  VastaaPoista
 4. Ruu: Sekin voi olla :D uskoisin, että esim. Jumboon tai Selloon voisi hyvinkin Inglot tulla :)

  Käyn tässä joku päivä ostoksilla Inglotissa ja teen sitten postauksen ostoksistani :)

  VastaaPoista
 5. Inglot on avattu Jumbossa 2. toukokuuta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)