tiistai 30. maaliskuuta 2010

Anew Reversalist Serum.

Voisin lukea tämän tuotteen myös sarjaan "välttämättömyyteni", mutta teen tästä kuitenkin oman postauksen ihan näin perinteisesti.

Olen viime syksystä asti käyttänyt Avonin Anew Reversalist-sarjan seerumia kasvoilleni joka ilta. Nyt talviaikaan käytän seerumin kaverina vielä yövoidettakin, mutta lämpimämpään aikaan seerumi riittää antamaan kosteutta iholleni tarpeeksi.

Reversalist-sarja on tarkoitettu noin +30-35-vuotiaille, mutta se on vain karkea linjanveto. Tuotetta voi huoletta käyttää +40-vuotiaatkin. Alle kolmekymppisille en niinkään suosittelisi tätä sarjaa, Avonilta löytyy oma Anew-sarja +25-30-vuotiaille.

Reversalist-sarjaan kuuluu myös yö-sekä päivävoide, silmänympäryshoito+silmänympärysseerumi sekä puhdistusvoide. Oma suosikkini on tämä ihana seerumi joka supistaa ihohuokoset, pehmittää ihon ihanan pehmeäksi, parantaa ihon väriä, silottaa, kaunistaa. Tuote sisältää ainesosia jotka aktivoivat ihon omaa aktiviinia, joka on ihon oma uudistava tekijä. Esim. jos saat haavan sormeesi, ihosi alkaa tuottaa aktiviinia, jolloinka haavan paraneminen nopeutuu ja iho alkaa uudistua haavan kohdalta.

Ihoni on voinut erinomaisesti tämän tuotteen ansiosta, enkä tästä tuotteesta ihan helpolla luovu! Tuotteen hinta on normaalisti 30 €, mutta esim. Avonin seuraavassa kampanjassa, kampanjassa 6 Reversalist-tuotteet ovat tarjouksessa 2 kpl 35,90 €!

Jos tuote alkoi kiinnostaa, minulla on näytteitä kyseisestä seerumista, laita kommenttia niin lähetän sinulle näytteen :) Ja jos tuote tuntuu hyvältä, saat minulta myös Avonin kampanjan 6 kuvaston josta voit kauttani tilata itsellesi ihanan seerumin tai muitakin Avonin ihania tuotteita :) Lähetän tuotteet normaaleilla postikuluilla.

Anew Reversalist Serum 30 ml. Tuote on tyylikkäässä ja hygieenisessä pumppupullossa.


Seerumi on pehmeää ja ihanan tuntuista iholla. Kuvassa näkyvä määrä riittää lähestulkoon koko kasvojen alueelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)