keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Vadelma-mustikkarahka.

Tein tänään meille jälkiruoaksi rahkaa vadelmista ja mustikoista. Teen aina isomman satsin rahkaa, siitä syö pari kolme päivää jälkkäriä mukavasti :)

Jokainen on varmasti rahkaa joskus tehnyt, mutta tässä ohje mun tekemään rahkaan:

VADELMA-MUSTIKKARAHKA

1 tölkki maitorahkaa
1 tölkki kermaviiliä
1 tölkki vispikermaa 20 %
mustikoita
vadelmia
sokeria oman maun mukaan.

 

  

 

6 kommenttia:

  1. Rakastan kermaviiliä, mut en oo koskaan sitä rahkaan laittanu. Pitääpä testata asap. :)

    VastaaPoista
  2. Tulee muuten huomattavasti parempaa rahkaa kun laittaa kermaviiliä mukaan :) kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista
  3. Höh, ei ole kyllä mullekaan tullut mieleen laittaa kermaviiliä mukaan o.O Vois ehkä testata.

    VastaaPoista
  4. Kannattaa ehdottomasti :) Emmä tiä onko siinä mitään kauhean suurta eroa, mutta jotenkin siitä rahkasta tulee notkeampaa ja maku pehmentyy ehkä hivenen :)

    VastaaPoista
  5. Enpäs minäkään ole kermaviiliä kokeillut rahkaan, pitänee toteuttaa se hetimmiten ;)
    Mutta kaikille ULKOLAISEN VADELMAN kanssa touhuajille keittiöalan ihmisen hygieniahuomautus; Ne kannattaa AINA keittää. Ulkolainen pakastevadelma on yksi suurimpia noroviruksen aiheuttajia!
    Terkuin, Mallukainen (nonnulassa hyvin tunnettu visiteeraaja)

    VastaaPoista
  6. Kannattaa ehdottomasti! :) Niinkuin tuossa aiemmin mainitsinkin, kermaviili ei sen kummemmin kai makua muuta, mutta rahkasta tulee jotenkin pehmeämpää sen ansiosta :)

    Oij, tuo oli hyvä tietää! Sairastettuamme noroviruksen vuonna 2007, sitä ei mielellään toistamiseen sairastaisi...melko jäätävä tauti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)