keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Sisustusta.

Mulla on jatkuva sisustuskuume. Laittelen kotiamme vuoden aikojen mukaan värejä vaihdellen ja pieniä sisustusesineitä ostellen. Otin varaslähdön kevääseen ja vaihdoin makuuhuoneemme ja keittiömme verhot.

 

  
Makuuhuoneeseen laitoin pellavaa muistuttuvat valkoiset piilolenkkiverhot, joissa on kauniita ruskean ja mustan sävyisiä kaisloja ja koiranputkia. Tilasin verhot Jotexilta ja niiden hinta oli muistaakseni noin 18 euroa.
 
Keittiössämme asustaa lintuparvi, ainakin verhoissa :) Kangas on Ikeasta ja äitini ompeli verhot meille. Verhokangas maksoi alle 8 euroa.

Olen jo kauan miettinyt, että vaihtaisin olohuoneemme seinälle erään taulun. Meillä on tähän asti ollut seinällä taulu jonka kuvassa istuu rakennusmiehiä New Yorkin pilvenpiirtäjän rakennustyömaalla, hyvin tunnettu kuva josta on tehty julisteita ja tauluja. Taulun värit ovat kuitenkin siniharmaat ja se ei ole istunut ollenkaan olohuoneemme muuten hyvin lämpimän väriseen sisustukseen. Mieheni oli sitten tilannut, vähän kuin yllätykseksi minulle, netistä julisteen jonka kehystimme tauluksi. Kuva on aivan ihana, joskin myös hyvin tunnettu juliste/taulukuva. Kehykset Ikeasta, hinta 24,95 €, julisteen hinta noin 5 €.

 
(Auringonvalo heijasti vähän ikävästi taulun pintaa, mutta kyllä tästä kokonaiskuvan saa mikä kuva on kyseessä :))Aion vaihtaa myös olohuoneemme verhot jossain vaiheessa kevättä. Minulla odottaa kaapissa kauniit lenkkiverhot joissa on valkoista, denimsinistä ja kullankeltaista pystyraitaa. Ostin olohuoneemme ruokapöydälle jo näin valmiiksi verhojen kanssa sopivat tuikkukipot.


 
Kellertävät kupit löytyivät KodinYkkösestä alekorista, hintaa taisi olla vajaa 3 euroa kappale ja vihreän kupin löysin Tarjoustalosta myöskin alelaarista, hintaan 2 euroa :) Ei sisustamisen tarvitse kallista puuhaa olla!

Keittiömme ruokapöytä on ikkunan edessä ja ikkunasta vetää ihan hirmuisesti! Siksi mikään elävä kukka ei kauan voi hyvin siinä kohtaa ,joten ratkaisin asian ostamalla eilen Ikeasta muovisen viherkasvin! :)

 
Kasvi maksoi vajaa 6 € ja ruukku oli 1,95 €.

Kertokaa, iskeekö sisustuskuume myös teihin keväisin? Ja mitä muutoksia teidän kodissa on tehty? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)