keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Mschic by Seppälä.

Rakastan kosmetiikkaa; meikkejä, hajuvesiä, vartalovoiteita, suihkugeelejä jne. Avon-konsulttina saan jonkin verran ilmaiseksi kosmetiikkaa, mutta ostan silti meikkejä muualtakin.

Olin viime viikonlopulla ystävättäreni kanssa ostoksilla ja poikkesimme Seppälään. Ystäväni huomasi, että Mschicin meikit olivat tarjouksessa osta 3, maksa 2. Ooh, tätä tarjousta ei voinut ohittaa! Ostin yhteensä 5 luomiväriä, niissä on todella hyvä pigmentti ja levittyvät kauniisti. Ensin ostimme ystäväni kanssa yhdessä muutaman luomarin, mutta palasin vielä myöhemmin hakemaan kolme lisää :D Luomivärien hinta on 11,95 € kpl.
En tiedä miten pitkään Seppälässä jatkuu tuo kyseinen osta 3, maksa 2-tarjous, mutta jos se vielä on voimassa, kannattaa hyödyntää :) Itse ihastuin luomiväreihin heti!

 
Ostin  mattavalkoisen, mattatummanruskean, mattanuderuskean, helmiäislilan sekä tummemman mattalilan. 


 
Kuvassa värit hieman valehtelevat oikeista väreistä, mutta melko lähellä ollaan oikeaa sävyä.
Kuvassa helmiäislila ja mattalila.


 
Ja tässä loput sävyt, tummanruskea, nuderuskea ja valkoinen.
Koostumus muistuttaa paljon Grimasin vastaavia luomivärinappeja ja se on hyvä asia. Olen jo vuosia käyttänyt Grimasin luomivärejä juuri niiden loistavan pigmentin vuoksi. Nyt Grimas sai vierelleen hyvän kilpailijan, Mschicin luomivärinapit :)


3 kommenttia:

 1. Kylläpäs vaikuttaa hyviltä! Vois käydä itsekin katsomassa Seppälässä noita värejä. Moni on kehunut just Grimasin luomivärejä, ja jos noi yhtään muistuttaa niitä, ne vois oikeesti olla kokeilemisen arvoisia! Ihanat sävyt sää oot ostanut!! :)

  Sarppa

  VastaaPoista
 2. Kivoilta vaikuttaa, mutta mun on ihan pakko sanoa, että Grimasit on noin puolet halvempia :/ Sori :D

  VastaaPoista
 3. Sarppa, juu aika samanlaisia ovat, tosin Grimasit maksaa noin 5 euroa ja nää Mschicit on sen vajaa 12 euroa. Mutta noissa on ehkä aavistuksen verran tyylikkäämpi pakkaus, jos sellasta arvostaa :P Kummatkin hyviä!

  Terhen, juu tiedän :) Mulla on itsellä 6 kpl Grimasin nappeja. Muistaakseni ne maksoi noin 5 euroa kappale. Että onhan nuo siihen nähden kalliita. Ehkä nuo Mschicit ovat hieman isompia kuin Grimasin napit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)