keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kauneudenhoitoa.

Ajattelin kertoa mitä tuotteita itse käytän päivittäisessä/viikottaisessa kauneudenhoidossani. Toimin Avon-konsulttina ja suurin osa käyttämistäni tuotteista ovat Avonin tuotteita, joskin käytän myös muitakin merkkejä. Käytän niitä tuotteita jotka olen hyväksi havainnut ja joista tykkään :)

Kerran viikossa käytän Avonin Anew-mikrokuorintaa kasvoille. Kuorinta on nelivaiheinen. Tuubin suuaukolla on asteikko 1-4 ja "väännin" jossa on nuoli, kun nuoli osoittaa kohtaa 1, tulee tuubista kuorinta-ainetta sen mukaan jne.
Luonnollisesti aloitetaan 1-asteesta jota käytetään 2 viikkoa. Sitten siirrytään asteeseen 2 ja käytetään 2 viikkoa. Jokaista astetta käytetään 2 viikkoa kerrallaan ja sen jälkeen lähdetään uudelleen alusta.

Kuorinta on aivan ihana! Siinä on sopivassa suhteessa pieniä ja vähän isompia rakeita. Se kuorii tehokkaasti kuivan ihon jättäen sen todella samettisen tuntuiseksi ja hehkuvaksi. Ihohuokoset supistuvat ja ihon väri on parempi.

Tuote kuuluu Avonin Anew Clinical-sarjaan jota suositellaan 25 ikävuodesta ylöspäin. Tuotteen hinta on noin 20 euroa.

Kuorinnan jälkeen käytän Avonin Planet Spa-sarjan Kuolleenmeren Mineraalit-kasvonaamiota. Naamio on ihana savipohjainen naamio, joka todella pehmentää ihoa ja poistaa siitä loputkin epäpuhtaudet. Naamiota ei kuitenkaan suositella kaikken kuivimmalle ihotyypille, mutta itselläni se ainakin toimii vaikka kuivaihoinen olenkin.
Naamion hinta on noin 10 euroa.Puhdistan kasvoni aamuin illoin, varsinkin aamupuhdistus on ihana virkistävä aloitus aamulle! Käytän aamuisin Avonin Liivbotanicals-sarjan puhdistusvoidetta joka on aivan uusi tuote. Liivbotanicals-sarja on suunniteltu herkälle iholle ja se ei sisällä säilöntäaineita, lisäaineita eikä listättyjä hajusteita.

Puhdistusvoide on ihanan kermaisaa ja pehmeää, mutta hyvin tehokasta. Sen jälkeen iho on kuin silkkiä! Tuotteessa ei ole lisättyjä hajusteita, mutta pieni vieno tuoreen banaanin tuoksu tuotteessa on. Tuotteen hinta noin 7 euroa.Puhdistuksen jälkeen käytän Avonin Planet Spa-sarjan Valkoinen Tee-kasvovettä, joka supistaa huokosia ja virkistää ihoa. Tuotteen hinta noin 7 euroa.Käytän aamuin illoin kasvovoiteena Avonin Anew Clinical-sarjan Thermafirm-voidetta, joka on Avonin kaikkein kohottavin kasvovoide. Voide on kevyttä, mutta riittää kosteuttamaan ainakin minun kasvojeni ihon. Voidetta levitetään ylöspäin suuntautuvin liikkein aamuin illoin. Voidetta voi käyttää silloin tällöin tai kuurina. Parhaimmat tulokset saavutetaan kun voidetta käytetään vähintään 2 purkkia putkeen ja säännöllisesti. Tuotteen hinta noin 30 euroa.Silmänympäryksille käytän Avonin Anew Clinical-sarjan silmänympäryshoitoa joka on kaksivaiheinen. Geeli-osa on tarkoitettu luomelle ja voide-osa silmänympärysiholle. Tuote on tuoksuton. Geeli laskee turvotusta ja kosteuttaa ohutta ihoa silmäluomilla ja voide kosteuttaa silmänympärysihoa kohottaen sitä ja häivyttäen juonteiden näkyvyyttä. Tuotteen hinta noin 20 euroa.Lisää tietoa Avonin tuotteista voi kysyä minulta, kerron mielelläni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)